Οικονομάκου – Μιχόπουλος: οι υπέροχες διακοπές τους στην Ιταλία (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

5 Σεπτεμβρίου 2022 11:38

Οικονομάκου - Μιχόπουλος: οι υπέροχες διακοπές τους στην Ιταλία (φωτογραφίες)

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος απολαμβάνουν τις διακοπές τους στον αγαπημένο τους προορισμό που είναι η Ιταλία

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ταξιδέψει στη γειτονική χώρα οι δυο τους ή παρέα με φιλικά ζευγάρια. Και κάθε φορά επιλέγουν διαφορετικό μέρος ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αυτή τη φορά διάλεξαν να επισκεφτούν καλοκαιρινά θέρετρα της Ιταλίας.

Έχοντας αφήσει πίσω τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις που τους κρατούσαν σε Μύκονο και Σαντορίνη, απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Μαζί με την παρέα τους φωτογραφήθηκαν στο κοσμοπολίτικο Κάπρι αρχικά και το ταξίδι τους συνεχίζεται. Η Αθηνά Οικονομάκου σε εντυπωσιακές πόζες δημοσίευσε τις φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και από εκεί σας τις παρουσιάζουμε. Αξίζει να πούμε πως η ηθοποιός διατηρεί ένα σώμα που θα ζήλευαν ακόμη και νεότερες. Παρά το γεγονός ότι έχει γεννήσει δύο φορές.

Το ταξίδι ξεκίνησε με αφορμή την ονομαστική γιορτή της ηθοποιού κι επιχειρηματία

Έτσι το ζευγάρι υποδέχτηκε τον Σεπτέμβρη με ένα ρομαντικό ταξίδι αφήνοντας πίσω την καθημερινότητά τους. Μόλις λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση της νέας σειράς κοσμημάτων της Αθηνάς Οικονομάκου. Και αφού τακτοποίησε της εκκρεμότητες που είχε με το κατάστημά της στο κέντρο της Αθήνας.