Quantcast

Οικονομάκου – Τσερέλα: Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο: Οι τελευταίες προετοιμασίες- Όσα θα γίνουν τις επόμενες ημέρες

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουνίου 2026 17:13

Οικονομάκου

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη στιγμή, ο Μπρούνο Τσερέλα ζει στο έπακρο τις τελευταίες στιγμές πριν τον γάμο του με την Αθηνά Οικονομάκου. Ο Ιταλοαργεντινός αθλητής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια μικρή «γεύση» από την προετοιμασία του στο νησί των Κυκλάδων, ανεβάζοντας ένα story από την Πάρο.

Στο στιγμιότυπο, ο Μπρούνο φαίνεται να χαλαρώνει δίπλα στο κύμα με την παρέα των φίλων του, απολαμβάνοντας έναν παγωμένο φρέντο καπουτσίνο και το καλοκαιρινό σκηνικό του νησιού. Μακριά από το άγχος της μεγάλης ημέρας, δείχνει να απολαμβάνει την ηρεμία και τη χαλαρή διάθεση των τελευταίων ωρών πριν από το μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή του.

Η Πάρος έχει ήδη μπει σε ρυθμούς γιορτής, καθώς όλα είναι έτοιμα για το πολυσυζητημένο μυστήριο του ζευγαριού. Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στο νησί μαζί με τα δύο παιδιά της, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, ενώ σταδιακά έχουν αρχίσει να φτάνουν και οι καλεσμένοι που θα βρεθούν στο πλευρό του ζευγαριού.

Το κυκλαδίτικο τοπίο έχει γίνει το απόλυτο σκηνικό για ένα τριήμερο γεμάτο συναίσθημα, χαμόγελα και καλοκαιρινή ανεμελιά. Φίλοι και συγγενείς από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό έχουν ταξιδέψει μέχρι την Πάρο για να μοιραστούν με την Αθηνά και τον Μπρούνο αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Οι προσκεκλημένοι αναμένεται να είναι περίπου 100 με 120 άτομα, με το ζευγάρι να έχει επιλέξει μια διοργάνωση που συνδυάζει κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια, χωρίς υπερβολές αλλά με ιδιαίτερη φροντίδα σε κάθε μικρή λεπτομέρεια.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με ένα μεγάλο beach party, όπου οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν όλοι μαζί πριν από την επίσημη τελετή. Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι άκρως καλοκαιρινή, με μουσική, θάλασσα και το χαρακτηριστικό νησιώτικο vibe της Πάρου.

Η μεγάλη κορύφωση θα έρθει την επόμενη ημέρα, όταν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα θα ενώσουν τις ζωές τους ανταλλάσσοντας όρκους αγάπης σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο νησί, όπου θα πραγματοποιηθεί τόσο η τελετή όσο και το γαμήλιο πάρτι.

Η ηθοποιός φαίνεται πως έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην αισθητική της ημέρας, επιλέγοντας ένα σκηνικό με φυσικούς τόνους, ρομαντικές πινελιές και στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με την κυκλαδίτικη ομορφιά.

Ξεχωριστή θέση στις λεπτομέρειες του γάμου έχουν και τα δώρα που θα πάρουν οι καλεσμένοι. Όπως έγινε γνωστό, οι μπομπονιέρες θα είναι ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό: ένα πολυτελές αρωματικό κερί γνωστής εταιρείας, που συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα.

Όλα δείχνουν πως η Αθηνά και ο Μπρούνο θέλουν αυτή τη σημαντική ημέρα να την κρατήσουν κοντά στους ανθρώπους που αγαπούν, δημιουργώντας μια γιορτή γεμάτη συναίσθημα, φινέτσα και καλοκαιρινή μαγεία.

Και ενώ ο μέλλων γαμπρός απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους του στο νησί, η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον ξεκινήσει για τον γάμο που αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα του καλοκαιριού.

Πάρος-οι καλεσμένοι