Οικονομόπουλος – Σταθοκωστόπουλος: Συμμετείχαν σε λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας

Συντάκτης: Newsroom

3 Νοεμβρίου 2022 14:15

Οικονομόπουλος - Σταθοκωστόπουλος: Συμμετείχαν σε λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας

Στη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Παρηγορήτριας, στην περιοχή του Βύρωνα, συμμετείχαν ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Τόσο ο δημοφιλής τραγουδιστής όσο και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι δύο άνθρωποι που έχουν εκφραστεί κατά καιρούς δημόσια για τη βαθιά πίστη τους στον Θεό. Νηστεύουν, προσεύχονται, εξομολογούνται, εκκλησιάζονται συχνά, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που έχουν ταξιδέψει στο Άγιον Όρος προκειμένου να από μονωθούν και να γαληνέψει το μέσα τους.

Την περασμένη Τετάρτη, ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Αγίου Δημητρίου, οι δύο άντρες εθεάθησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στον Βύρωνα, όπου τελέστηκε ο μεθέορτος εσπερινός και κατόπιν έγινε η λιτανεία τόσο της εικόνας του εορτάζοντας Αγίου όσο και εκείνη της Παναγίας της Παρηγορήτριας, η οποία έχει συνδεθεί με ένα Θαύμα.

Πρόκειται για την εικόνα που άρχισε να δακρύζει το 2020 και έκτοτε δεν έχει σταματήσει. Μάλιστα, ο Τζίμης γιόρταζε κιόλας και είχε διπλό λόγο να βρίσκεται εκεί.

Μαζί με τον καλό του φίλο Νίκο Οικονομόπουλο σήκωσαν την ιερή εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας από το προσκυνητάρι σε φορητή σκαλιστή προθήκη προκειμένου να γίνει η περιφορά της στους δρόμους γύρω από την εκκλησία, στον Βύρωνα, μαζί και με την εικόνα του Αγίου Δημητρίου.

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο να σηκώνουν στα χέρια τους την ιερή εικόνα μαζί και με άλλους πιστούς. Φαίνονταν, μάλιστα, συγκινημένοι, ενώ δεν παρέλειψαν, μόλις την επέστρεψανστην εκκλησία, να προσκυνήσουν στη Χάρη της Παναγίας.

Φυσικά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τους αναγνώρισαν τόσο μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου όσο και κατά την περιφορά των εικόνων, ειδικά τον διάσημο τραγουδιστή, και βέβαια τους επιβράβευσαν για την πίστη τους.

Πηγή: Espresso