Όλα έτοιμα για την ταινία του Αντετοκούμπο

Δημοσιεύθηκε: 15 Απριλίου 2021 18:40
Όλα έτοιμα για την ταινία του Αντετοκούμπο

Αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας της Disney που θα είναι αφιερωμένη στη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το γύρισμα θα πραγματοποιηθεί  στις αρχές Μαΐου, και όπως αποκάλυψε η συνδρομητική υπηρεσία Disney+ , η ονομασία του φιλμ προέρχεται από το παρατσούκλι του Αντετοκούνμπο «Greek Freak».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, οι πρωταγωνιστές της ταινίας έχουν ήδη βρεθεί. Ο Uche Agada θα υποδυθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στον πρώτο ρόλο της καριέρας του. Στο πλευρό του θα δούμε την ηθοποιό Yetide Badaki, στον ρόλο της μητέρας του, Vera, και τον Dayo Okeniyi, ο οποίος θα παίξει τον πολυαγαπημένο πατέρα του αθλητή, Charles. Στην παραγωγή φαίνεται ότι θα συμμετέχει και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Arash Amel και τη σκηνοθεσία ο Akin Omotoso.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία από τις ακριβότερες παραγωγές που θα έχουν γυριστεί στην Ελλάδα, ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στις ΗΠΑ. Το συνολικό κόστος της ταινίας αναμένεται να ξεπεράσει τα 16 εκατ. ευρώ και θα επιχορηγηθεί από το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικoακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) με περίπου 6,5 εκατ. ευρώ επιπλέον.

 

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT