Όλα έτοιμα για τον γάμο του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

14 Νοεμβρίου 2020 11:19

Ο βουλευτής μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για τα σχέδιά του στην πολιτική αλλά και τον επικείμενο γάμο του

Σκεφτόμουν να της δώσω το τελευταίο δίμηνο το δαχτυλίδι για να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας, ωστόσο είχαμε τρεχάματα και δουλειές. Εγώ είχα τη Βουλή, το Μega. Εκείνη ξεκίνησε την ειδικότητά της στη δερματολογία στο Νοσοκομείο “Συγγρός” και, επομένως, τρέχαμε αλαφιασμένοι», δηλώνει ο κ. Καλλιάνος.

«Πήγε πίσω, αλλά εγώ ήθελα να προχωρήσουμε ένα επίπεδο τη σχέση μας και εκείνη να είναι ευτυχισμένη όπως κι εγώ», προσθέτει. Ο ίδιος εξηγεί ότι «ήταν φυσικό επακόλουθο να γίνει η πρόταση».

Η σύντροφος του «γαλάζιου» βουλευτή, πάντως, δεν είχε ιδέα. «Δεν περίμενα καθόλου να μου κάνει πρόταση. Ηταν εντελώς έκπληξη. Ο Γιάννης γενικώς είναι απρόβλεπτος. Μου είχε πει: “Θα έρθω για φαγητό με τους γονείς σου” και θεώρησα ότι θέλει απλώς να φάμε», αναφέρει στο «Secret» η Χάρις Δαμιανού και συνεχίζει: «Μόλις ήρθε σπίτι, με φίλησε και μου είπε: “Σε νιώθω ζεστή και τα μάτια σου είναι λίγο κόκκινα, δες λίγο στον καθρέπτη”. Ο Γιάννης προσπάθησε να με στείλει στο μπάνιο για να κρύψει το μονόπετρο. Στη συνέχεια, χτύπησε το κουδούνι. Ηταν ένας κύριος, ζήτησε εμένα και μου έδωσε μια ανθοδέσμη με μια κάρτα. Πάλι δεν είχε πάει το μυαλό μου πουθενά». Η όμορφη Χάρις συνεχίζει την περιγραφή της λέγοντας πως «μετά μου είπε “κοίταξε λίγο πίσω από το κεράκι, κάτι υπάρχει” και είδα το κουτάκι με το δαχτυλίδι».

Ο κ. Καλλιάνος μάς αποκαλύπτει και το πώς έγινε η γνωριμία μεταξύ τους: «Εγώ ήξερα τον πατέρα της, ο οποίος είναι μουσικός και έπαιζε μπουζούκι σε ένα ωραίο μαγαζί στην Πλάκα. Πήγαινα με φίλους και του ζητούσα το μικρόφωνο και τραγουδούσα. Κάναμε ωραία παρέα. Με παρακολουθούσε επαγγελματικά. Μια μέρα πήγα στο μαγαζί και ήταν εκεί η Χάρις με μια άλλη παρέα. Και ο πατέρας της μου είπε: “Aπό δω η κόρη μου, η Χάρις, για την οποία σου έχω μιλήσει”. Γνωριστήκαμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και έγινε η γνωριμία». Ο ίδιος εξηγεί στο «Secret» και τους λόγους που τον έκαναν να προχωρήσει στην πρόταση γάμου. «Είναι ήρεμη, συγκροτημένη, με προσωπικότητα, έξυπνη. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς πάνω του, έχει το μυαλό της στο κεφάλι της», δηλώνει. Η ίδια, όταν τον έβλεπε στην τηλεόραση, μπορεί να μην είχε σκεφτεί ότι μια μέρα θα γινόταν ο σύζυγός της, όμως το είχε σκεφτεί… η μητέρα της. «Η μητέρα μου είχε πει: “Θα ήθελα να δω την κόρη μου με έναν τέτοιον άνδρα”. Εμένα δεν είχε περάσει από το μυαλό μου πριν τον γνωρίσω. Ο Γιάννης, επειδή πηγαινοερχόμουν με τη δουλειά μου, μου είχε πει: “Eγώ είμαι μαζί σου ακόμα κι όταν είσαι μακριά”». Ο μετεωρολόγος αποκαλύπτει και πότε θα γίνει ο γάμος τους. «Τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου, στη Γλυφάδα, στον Αγιο Κωνσταντίνο θέλουμε, αν υπάρχει διαθεσιμότητα».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης, και οι δύο είναι έτοιμοι. «Λέμε να βάλουμε μπρος τις μηχανές», λέει ο πολιτικός χαριτολογώντας, ενώ η σύντροφός του απαντά: «Θα το θέλαμε πολύ». Η Χάρις Δαμιανού, μάλιστα, δεν έχει κανένα θέμα με όσες φλερτάρουν τον Γιάννη, καθώς ο μετεωρολόγος έχει μεγάλο φαν κλαμπ, λόγω και της δημοτικότητάς του.

«Μου αρέσει να τον φλερτάρουν και να έχει επιτυχίες ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου και να επιλέγει να είναι μαζί μου. Μου αρέσει να τον διεκδικούν γυναίκες και να έχει εμένα δίπλα του», λέει. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πάντως, αυτή την περίοδο περνάει και δύσκολες στιγμές, καθώς ο πατέρας του υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση. «Ο πατέρας μου έχει μεγάλη αδυναμία στη Χάρι, όπως και η μητέρα μου. Απλώς, επειδή υπάρχει το θέμα της υγείας του, δεν έχω χαρεί τόσο πολύ αυτές τις στιγμές. Το μυαλό μου ταξιδεύει στο τι θα γίνει με εκείνον. Είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με τον πατέρα μου», καταλήγει.