Πυρετός στην ΤV: Όλα τα μεταγραφικά σενάρια της ενημερωτικής ζώνης

14 Μαΐου 2022 10:00

Αντώνης Κανάκης: Δεν κάνει πίσω στην «κόντρα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οδεύουμε προς το τέλος της σεζόν και ήδη τα μεταγραφικά σενάρια για τους παρουσιαστές έχουν πάρει φωτιά. Ας δούμε λοιπόν τι γίνεται και ποιοι ετοιμάζονται να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη. Οι φήμες επιμένουν ότι έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί η μετακόμιση της Φαίης Μαυραγάνη από το Open στον ΑΝΤ1.

Πάντα, σύμφωνα με τα ίδια μεταγραφικά σενάρια, η συμφωνία είναι ουσιαστικά κλεισμένη, αλλά οι ανακοινώσεις θα γίνουν τον Αύγουστο. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιό της με το Open τυπικά ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουλίου. Η Μαυραγάνη αναμένεται να αναλάβει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού το Σαββατοκύριακο.

Τι θα γίνει όμως με τους Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη;

Οι Πρωινοί Τύποι θα παραμείνουν στον σταθμό ή όχι; Και οι δύο τους έχουν εξαιρετική σχέση με το κανάλι, ανήκουν άλλωστε πολλά χρόνια στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και θα συνεχίσουν κανονικά. Σε άλλη εκπομπή σίγουρα, χωρίς να αποκλείεται να παραμείνουν δίδυμο.

Στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Στραβελάκης όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Υπάρχει διαφορά με το κανάλι που δεν γεφυρώνεται και θα αποχωρήσει. Αντικαταστάτης του θα είναι, όπως έχουμε αποκαλύψει, ο Γιάννης Παπαδόπουλος που φεύγει από το Open. Όσο για τον Στραβελάκη, μην το δέσετε ακόμη κόμπο ότι θα πάει προς Μαρούσι μεριά.

Ο ΑΝΤ1 τον θέλει για ενημερωτική απογευματινή εκπομπή στυλ Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega. Έχουν γίνει συζητήσεις, υπάρχει συμφωνία και στο οικονομικό και στα (δύο) χρόνια συμβολαίου, αλλά υπάρχουν και λεπτομέρειες που μπορούν να τινάξουν τη συμφωνία στον αέρα. Όπως για παράδειγμα το μπάτζετ και οι δημοσιογράφοι που θα συνεργαστούν.

Την ίδια ώρα, η μεταγραφή του Άκη Παυλόπουλου από το Open στον ΣΚΑΪ ως δίδυμο με τον Δημήτρη Οικονόμου το πρωί έχει ολοκληρωθεί. Όπως και η εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου, αν και ακόμη δεν έχει φιξαριστεί η ώρα. Μεταγραφές θα έχουμε και στο ψυχαγωγικό κομμάτι.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν αναμένεται να μείνει στον ΣΚΑΪ του χρόνου. Και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην… αγκαλιά της Κατερίνας Καινούργιου. Μαζί με τον Γκουντάρα θα φύγει και η Νάταλι Κάκκαβα (προς άγνωστη κατεύθυνση προς το παρόν), ενώ εξακολουθεί να παίζει το σενάριο του Star για τη Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο μιντιάκιας