ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020 ΤΗΣ SWAROVSKI

16 Σεπτεμβρίου 2020 01:03

Από το 1895, σκοπός της Swarovski είναι να προσθέτει λάμψη στη ζωή των ανθρώπων ανά την υφήλιο και η τελευταία της Συλλογή Γυαλιών δεν αποτελεί εξαίρεση.
Η επωνυμία γιορτάζει την 125η επέτειο με σχέδια που αποτίνουν φόρο τιμής σε αστραφτερά εμβληματικά κοσμήματα, όπως η σειρά Tennis και το άκαμπτο βραχιόλι Stone.
Εκλεπτυσμένοι και πολυτελείς σκελετοί λάμπουν χάρη στην αδιαμφισβήτητη δεξιοτεχνία, καινοτομία και δημιουργική ακτινοβολία της επωνυμίας.

Επί 125 χρόνια, η Swarovski φωτίζει τον κόσμο με τις λαμπερές συλλογές και την αφοσίωσή της στην τέχνη του κρυστάλλου. Για να σηματοδοτήσει αυτήν την ιδιαίτερη επέτειο, η Συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 αντλεί έμπνευση από τα ανέκαθεν δημοφιλή, εμβληματικά κοσμήματα της επωνυμίας και τα μετασχηματίζει σε σαγηνευτικά γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως.

Όσον αφορά τα εντυπωσιακά γυαλιά, η Swarovski φημίζεται για τους σκελετούς που σχεδιάζει και αποτελούν την επιτομή της κομψότητας, χάρη στα νέα ακαταμάχητα σχέδια και στυλ τα οποία είναι κατάλληλα για κάθε εποχή.

Η Συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 της Swarovski θα διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα και στην τοποθεσία Swarovski.com από τον Αύγουστο του 2020.