Όλες οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες έξι χρόνια μετά! Η αποφυλάκιση, ένας βιασμός και ένας νέος γάμος

Δημοσιεύθηκε: 08/10/2020 11:52
Όλες οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες έξι χρόνια μετά! Η αποφυλάκιση, ένας βιασμός και ένας νέος γάμος

Έξι χρόνια μετά, η ζωή στο Διαφάνι συνεχίζεται. Όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα στο TV O’CLOCK, ο Τόλλιας βρίσκεται και πάλι στη θέση του κοινοτάρχη του χωριού. Η Σοφούλα, η πρωτότοκη κόρη του έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια όμορφη κοπέλα. Η ίδια μαθαίνει την τέχνη της μαίας, δίπλα στη Ρίζω.

Ο Άγγελος, ο εγγονός του Νέστορα, είναι πια βοηθός του Προύσαλη στο αστυνομικό τμήμα στις Άγριες Μέλισσες και ομολογεί στον παππού του πως είναι ερωτευμένος με την Σοφούλα. Ωστόσο, η καρδιά εκείνης είναι δοσμένη αλλού. Ο άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη είναι ο Λάμπρος, τον οποίο πολιορκεί. Μάλιστα, η Σοφούλα τού ομολογεί τα κρυφά της αισθήματα αλλά ο δάσκαλος την απορρίπτει.

Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση κρυφά απ’ όλους και ο πρώτος έχει σχέση με τη Δόμνα, την κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη. Μάλιστα, ο Κωνσταντής συστήνει στην οικογένειά του τη Δόμνα και τον πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους, καθώς και οι δύο θέλουν να παντρευτούν το συντομότερο

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT