Όλγα Κεφαλογιάννη: έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου – Είχε κάνει τις δύο πρώτες δόσεις όταν ήταν έγκυος

Δημοσιεύθηκε: 17 Νοεμβρίου 2021 08:00
Όλγα Κεφαλογιάννη: έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου - Είχε κάνει τις δύο πρώτες δόσεις όταν ήταν έγκυος

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. Θέλησε να περάσει το μήνυμά της για να πείσει όσους περισσότερους μπορεί να κάνουν το ίδιο.

Όλγα Κεφαλογιάννη: έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου Είχε κάνει τις δύο πρώτες δόσεις όταν ήταν έγκυος.

Μάλιστα έκανε γνωστό ότι τις δύο πρώτες δόσεις τις έκανε όταν ήταν ακόμη έγκυος.

Συγκεκριμένα έγραψε:

*Εμβολιαστείτε!*
Τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου τις έκανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, αφού συμβουλεύτηκα τις δημοσιεύσεις των επιστημόνων (FDA) και φυσικά τους γιατρούς μου.

Advertisement

Σήμερα, έκανα την τρίτη, ή αναμνηστική δόση.

Όπως πολύ εύστοχα μου επισήμανε ο γιατρός μου, αυτό δε σημαίνει ότι σταματάμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Κάθε άλλο! Οφείλουμε όλες και όλοι, φυσικά και οι εμβολιασμένοι, να τηρούμε τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκα και να ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και προστασίας. Γνωρίζουμε πλέον ότι και οι εμβολιασμένοι μπορεί να νοσήσουν ή να μεταδώσουν τον ιό.

Το εμβόλιο όμως είναι το βασικό μας όπλο αυτή τη στιγμή. Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε εμάς και τις οικογένειες μας, αφού αυτό αποτρέπει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη σοβαρή νόσηση ή το θάνατο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πανδημία που δοκιμάζει και κλυδωνίζει την κοινωνία μας.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

;

Advertisement