Όλγα Κεφαλογιάννη: έμαθε το φύλο των διδύμων που περιμένει! Σε πελάγη ευτυχίας η βουλευτής

22 Μαΐου 2021 09:30

Όλγα Κεφαλογιάννη: έμαθε το φύλο των διδύμων που περιμένει! Σε πελάγη ευτυχίας η βουλευτής

Για πρώτη φορά γονείς πρόκειται να γίνουν σε λίγους μήνες η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας. To ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει δίδυμα και διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Κεφαλογιάννη έμαθε και το φύλο των διδύμων. Θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Η βουλευτής είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της: «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.

Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».