Όλγα Κεφαλογιάννη: η πρώτη δημόσια έξοδός της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης! Άστραψαν τα φλας για τη βουλευτίνα (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 23 Ιουνίου 2021 08:50
Όλγα Κεφαλογιάννη: η πρώτη δημόσια έξοδός της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης! Άστραψαν τα φλας για τη βουλευτίνα (φωτογραφίες)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τον γάμο τους και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της βουλευτίνας.

Το ζευγάρι κομψά ντυμένο έφτασε στο Καλλιμάρμαρο για να δει την επίδειξη μόδας του οίκου Dior. Η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε ένα φαρδύ φόρεμα, που αν και αέρινο τόνιζε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Κατά την άφιξή τους πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό μας φακό. Παντρεύτηκαν πριν από ένα μήνα περίπου στις Σπέτσες. Το παρών στο γάμο έδωσαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελένη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνωα Μάτσα. Ακολούθησε τραπέζι στην εξοχική κατοικία του συνθέτη στις Σπέτσες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη. Η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Τη Δευτέρα το ζευγάρι τίμησε και την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής. Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram. Στο οποίο ο συνθέτης σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, κάθεται στο πιάνο και παίζει ένα κομμάτι.