Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Αποκάλυψαν τα ονόματα που θα πάρουν τα δίδυμα

13 Δεκεμβρίου 2022 13:35

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Αποκάλυψαν τα ονόματα που θα πάρουν τα δίδυμα

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας μίλησαν στην κάμερα του «Πρωινού», με αφορμή τις τρεις εμφανίσεις του μουσικοσυνθέτη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, στο Γκάζι.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε στη σχέση του ενώ έκαναν και μία αποκάλυψη για τα ονόματα των δίδυμων παιδιών τους.

«Είμαι πιο εξωστρεφής γιατί είναι μία γυναίκα δυναμική, μία γυναίκα η οποία… εντάξει δεν μπορώ… Αυτό τα λέει όλα» εξομολογήθηκε ο Μίνως Μάτσας και έδωσε στη σύζυγό του μια ζεστή αγκαλιά.

«Αν βρεις τον άνθρωπό σου, καλό είναι να τον κρατήσεις. Της αφιέρωσα στη Ρωμαϊκή Αγορά το κομμάτι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου». Η Όλγα είναι η κινητήριος δύναμη για μένα» πρόσθεσε ο Μίνως Μάτσας στον ΑΝΤ1.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, τη σειρά της, δήλωσε: «Σκέφτομαι αυτή τη στιγμή τα δίδυμα, τα οποία τα έχω κάνει μπάνιο, τους έχω βάλει τα πυτζαμάκια τους να κοιμηθούν ώστε να μπορώ εγώ να είμαι δίπλα στον άντρα μου. Θα δώσουμε τα ονόματα του μπαμπά του Μίνω και της μητέρας μου. Μας έχουν φέρει μεγάλη χαρά».

Η μητέρα της Όλγας Κεφαλογιάννη ονομάζεται Ελένη και ο πατέρας του Μίνω Μάτσα λέγεται Μάκης.

Για την Εύα Καϊλή, η οποία εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar-Gate, η Όλγα Κεφαλογιάννη σημείωσε πως «κανόνες υπάρχουν και στην πολιτική και καλό είναι να τους σεβόμαστε όλοι. Δύσκολα θα βρείτε κάποιον που θα σας πει ότι έχω πρότυπο έναν πολιτικό. Εγώ θέλω πραγματικά να πιστεύω ότι θα μπορέσω να λειτουργήσω για τα παιδιά μου ως πρότυπο».