Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η συνάντηση με τον Γιάννη Πάριο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Οκτωβρίου 2022 11:35

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Γιάννη Πάριο κατά την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού, μαζί με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα, συνθέτη του κομματιού.

Η πολιτικός Όλγα Κεφαλογιάννη ακολούθησε τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα στις επαγγελματικές του δραστηριότητες και βρέθηκε δίπλα στον Γιάννη Πάριο.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η Κεφαλογιάννη, ο Μάτσας έγραψε τη μουσική για το νέο τραγούδι του Πάριου «Πες μου πού είσαι», ενώ συναντήθηκαν και οι τρεις μαζί στο στούντιο.

«Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι που έγραψε ο Μίνως σε στίχους Σοφίας Καψούρου και ερμηνεύει ο ανεπανάληπτος Γιάννης Πάριος!

Είχα την τύχη να βρεθώ στο στούντιο όταν έκαναν την ηχογράφηση, που για εμένα ήταν μια μοναδική εμπειρία», έγραψε η Κεφαλογιάννη.

Η Κεφαλογιάννη και ο Μάτσας έδωσαν παλαιότερα συνέντευξη από κοινού στην Έλενα Κατρίτση, μιλώντας για τη γνωριμία τους, για την οικογένειά τους και για πράγματα που τους χαρακτήρισαν.

«Μου λέει ‘γνωρίζω τη μουσική σου σε έχω παρακολουθήσει’ κι εγώ όπως την είδα, είδα ένα κοριτσάκι. Και της λέω ‘εσύ με τι ασχολείσαιq’ και πάγωσε η παρέα. Η Όλγα δεν μου μίλησε το υπόλοιπο βράδυ και της είπαν ότι ‘μην τον παρεξηγείς γιατί έλειπε 15 χρόνια’. Ήξερα ότι υπήρχε μία υπουργός Κεφαλογιάννη αλλά δεν πήγε το μυαλό μου ότι ήταν αυτή», είπε ο Μάτσας.

Ενώ η Κεφαλογιάννη έδωσε τη δική της εκδοχή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν αυθόρμητη μαζί του γιατί είχα παρακολουθήσει το έργο του χωρίς να ξέρω τον ίδιο. Αυτό ήταν πριν από τέσσερα χρόνια. Ήταν πολύ αστεία σκηνή με το που μου λέει εκείνος ‘με τι ασχολείσαι;’ εγώ μπλόκαρα ή ότι κρατάει πόζα και ξαναβρεθήκαμε έναν χρόνο μετά. Όταν τον είδα να έρχεται προς το μέρος μου είπα ‘αν κάνει ότι δεν με ξέρει θα κάνω κι εγώ το ίδιο’. Αλλά ήταν φιλικός και κάπως έτσι έσπασε ο πάγος».