Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: περιμένουν τον πελαργό! Έγκυος η βουλευτίνα

8 Μαΐου 2021 21:43

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: περιμένουν τον πελαργό! Έγκυος η βουλευτίνα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας βρίσκονται στην ομορφότερη περίοδο της ζωής τους, αφού σύντομα θα γίνουν γονείς.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: περιμένουν τον πελαργό! Έγκυος η βουλευτίνα. Σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα, η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε το χαρμόσυνο νέο.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία» και συνεχίζει: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος». Δήλωσε στη συνέντευξή της η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στις 4 Μαΐου, με κουμπάρες την Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της πολιτικού, Χρυσή Βαρδινογιάννη

Μάλιστα η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε περιγράψει παλιότερα την γνωριμία τους λέγοντας πως:

«Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».