Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Πιασμένοι χέρι-χέρι στο Ηρώδειο

Συντάκτης: Newsroom

4 Ιουνίου 2022 17:15

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Πιασμένοι χέρι-χέρι στο Ηρώδειο

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς δυο διδύμων.

Το ζευγάρι ξέκλεψε λίγο χρόνο από την απαιτητική καθημερινότητά του και βρέθηκε στο Ηρώδειο.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης παρακολουθήσαν το σκοτεινό αριστούργημα του Τζουζέππε Βέρντι, ο Ριγολέττος.

Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό πιασμένοι χέρι-χέρι.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: «Η γέννηση των παιδιών μας είναι ό,τι μεγαλύτερο μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έδωσαν μια συνέντευξη από κοινού στην Έλενα Κατρίτση, μιλώντας για την γνωριμία τους, για την οικογένειά τους και για πράγματα που τους χαρακτήρισαν.
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: «Η γέννηση των παιδιών μας είναι ό,τι μεγαλύτερο μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος».

Η πρώτη τους γνωριμία

«Μου λέει γνωρίζω τη μουσική σου σε έχω παρακολουθήσει κι εγώ όπως την είδα είδα ένα κοριτσάκι. Και της λέω εσύ με τι ασχολείσαι και πάγωσε η παρέα. Η Όλγα δεν μου μίλησε το υπόλοιπο βράδυ και της είπαν ότι μην τον παρεξηγείς γιατί έλειπε 15 χρόνια. Ήξερα ότι υπήρχε μία υπουργός Κεφαλογιάννη αλλά δεν πήγε το μυαλό μου ότι ήταν αυτή». Είπε ο Μίνως Μάτσας.

Ενώ η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε την δική της εκδοχή: «Ήμουν αυθόρμητη μαζί του γιατί είχα παρακολουθήσει το έργο του χωρίς να ξέρω τον ίδιο. Αυτό ήταν πριν από 4 χρόνια. Ήταν πού αστεία σκηνή με το που μου λέει εκείνος με τι ασχολείσαι εγώ μπλόκαρα ή ότι κρατάει πόζα και ξαναβρεθήκαμε έναν χρόνο μετά. Όταν τον είδα να έρχεται προς το μέρος μου είπα αν κάνει ότι δεν με ξέρει θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Αλλά ήταν φιλικός και κάπως έτσι έσπασε ο πάγος».

Όταν αποφάσισαν να ζήσουν μαζί

«Αυτό δεν είναι κάτι που περνάω σε πρώτη φάση από τη λογική. Όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια αυτό αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ζήσαμε δύο χρόνια μαζί από τα οποία ο ένας ήταν ο χρόνος της καραντίνας και είπαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε μαζί και για όσο είμαστε σε αυτόν εδώ τον κόσμο». Δήλωσε ο Μίνως.

Η μητρότητα για την Όλγα Κεφαλογιάννη

«Ο ρόλος του Μίνωα ήταν ό,τι πιο καθοριστικό στη ζωή μου. Ήταν κάτι που το είχα προσπαθήσει, το είχα κλείσει ως κεφάλαιο και έφτασα σε μία ηλικία που είπα δεν έχω άλλο περιθώριο, το θεωρώ μεγάλη ευλογία ότι μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία στη ζωή μου. Επειδή είχα απογοητευτεί στο παρελθόν δεν ήθελα να ξαναπροσπαθήσω».

«Ήμουν εκεί την ώρα που γεννούσε, είχα βάλει μουσικές που έχω γράψει φουλ δυνατά, είναι σαν θαύμα αλλά την ώρα που βγαίνουν τα μωρά εκεί υποκλίνεσαι. Είναι ό,τι μεγαλύτερο μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος». Συμπλήρωσε ο Μίνως Μάτσας.

«Είναι το συγκλονιστικότερο συναίσθημα στη ζωή μου, είναι ό,τι ωραιότερο έχω κάνει και θα κάνω στη ζωή μου», παραδέχτηκε η βουλευτής.