Όλγα Κυπριώτου: από β’ Σταρ Ελλάς γιατρός στην Κλινική του ΑΝΤ1

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 08:50

Όλγα Κυπριώτου: από β' Σταρ Ελλάς γιατρός στην Κλινική του ΑΝΤ1

Η Όλγα Κυπριώτου φέτος το καλοκαίρι μας συστήθηκε ως Αντιγόνη Πετροπούλου στην Κλινική του ΑΝΤ1 αλλά είναι παλιά μας γνώριμη από τις πασαρέλες και τους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς

Την Όλγα Κυπριώτου τη γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Hellas – Star Hellas 2004, όπου κέρδισε τον τίτλο της β’ Star Hellas δίπλα στην Βάλια Κακούτη. Και εν συνεχεία τον τίτλο της Miss International 2004 στο Πεκίνο.

Έχει πολλές συμμετοχές στο Madwalk και στο Athens Xclusive Designers Week φορώντας ρούχα διάσημων Ελλήνων σχεδιαστών. Ενώ ο ρόλος της στην Κλινική έχει τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στον ρόλο της χειρουργού Αντιγόνης Πετροπούλου

Η Αντιγόνη έχει υπηρετήσει αρκετά χρόνια ως στρατιωτική χειρουργός στο εξωτερικό. Καθώς και ως γιατρός χωρίς σύνορα, αποκτώντας έτσι εμπειρία σε ακραίες συνθήκες. Από τη µία, αυτό της έδωσε το ένστικτο και τα αντανακλαστικά, που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοί της. Από την άλλη, όμως, τη φόρτωσε µε μετατραυµατικό στρες. Οι γονείς της έχουν πεθάνει σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Και µε την αδερφή της δεν έχουν σχέσεις εδώ και δέκα χρόνια γιατί της «έκλεψε» τον άντρα που αγαπούσε. Η αδερφή της θα επιστρέψει, όχι μόνη της, για να της ζητήσει κάτι που ποτέ δεν θα περίμενε.

Η Κλινική και η υπόθεσή της

Αληθινά περιστατικά. Περίπλοκες ιατρικές υποθέσεις. Έντονες προσωπικές και δραματικές ιστορίες.

«Η ΚΛΙΝΙΚΗ» φέρνει σε πρώτο πλάνο όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μία κλινική.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, κάθε επεισόδιο θα αφηγείται τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα.

Μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Εδώ, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα όλων να παρεμβάλλονται στην εξιστόρηση με τη βοήθεια ενός αφηγητή.

Στην «ΚΛΙΝΙΚΗ», γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές, δίνοντας καθημερινές μάχες με σωματικές, ψυχιατρικές, γενετικές αλλά και εξαιρετικά σπάνιες ασθένειες.

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα της, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής.

Το σενάριο, αλλά και τους διαλόγους της «ΚΛΙΝΙΚΗΣ» υπογράφουν απόφοιτοι της ΣΧΟΛΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ του ΑΝΤ1.

#HKliniki