Όλγα Τρέμη: Δεν συνεχίζει στο «Newsbomb» – Τα δύο σενάρια για το μέλλον της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Φεβρουαρίου 2023 15:10

Δεν συνεχίζει στο newsbomb.gr η Όλγα Τρέμη.

Η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη αποχώρησε από το newsbomb.gr.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε έπειτα από συζήτηση που είχε η δηµοσιογράφος µε ανθρώπους του οµίλου της DPG. Σε αυτήνδεν κατέστη δυνατόν να δεν βρεθεί κοινός τόπος όσον αφορά τη συνέχιση της κοινής τους πορείας.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, επισημαίνουν πως αυτό το διάστηµα και εν όψει των εθνικών εκλογών, που το πιθανότερο είναι πως θα διεξαχθούν στις 9 Απριλίου, συντελείται γενικότερη αναδιάρθρωση στον όµιλο.

Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε, εντάσσεται και η έξοδος των στελεχών Στέλιου Σοφιανού και Γιώργου Μητροφάνη.

Σε ό,τι αφορά την άλλοτε ανκοργούµαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, οι πληροφορίες ανέφεραν πως το προηγούµενο διάστηµα είχε δεχθεί κρούση από το νεοσύστατο Action24 των Μπάκου – Καϋµενάκη και Εξάρχου.

Ωστόσο, τότε δεν έδειξε θετική. Πλέον, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, µένει να φανεί αν η εν λόγω πρόταση παραµένει στο τραπέζι από την πλευρά του καναλιού ώστε να την αξιολογήσει εκ νέου.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι εσχάτως φαίνεται να προέκυψε άλλο ένα σενάριο για το µέλλον της Τρέµη. Ο λόγος για την πιθανή προσέγγισή της µε το Open, πολλώ δε µάλλον από την ώρα που ο επικεφαλής της ενηµέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, προτίθεται να αναζητήσει νέο πρόσωπο για την παρουσίαση του καθηµερινού κεντρικού δελτίου.

Και αυτό επειδή ο Νίκος Στραβελάκης θα επιστρέφει στο Σαββατοκύριακο.

Με δεδοµένο ότι ο ίδιος διαχρονικά ήταν προσανατολισµένος στην παρουσίαση των δελτίων που είχε υπ’ ευθύνη του, από γυναίκες δημοσιογράφους, εύκολα µπορεί να συµπεράνει κανείς ότι η Τρέµη, µε την οποία είχε συνεργαστεί για χρόνια στο Μεγάλο Κανάλι, θα µπορούσε άνετα να συµπεριληφθεί στο κάδρο των επιλογών.

Η προοπτική αυτή καθίσταται ακόµα πιο ισχυρή αν αναλογιστεί κανείς ότι η δηµοσιογράφος θα είναι παρούσα στο πάνελ της Παιανίας για την εκλογική βραδιά, χωρίς σε αυτή τη φάση να έχει διασαφηνιστεί ο ρόλος της.