Ολική Σεληνιακή Έκλειψη σήμερα το μεσημέρι! Ποιους επηρεάζει και πώς

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Νοεμβρίου 2022 08:20

Στις 13:02 το μεσημέρι πραγματοποιείται η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του δεύτερου δεκαημέρου.

Οι συνθήκες είναι έντονες καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την Έκλειψη έχουν ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό που βρίσκονται σε σύνοδο με τον Ήλιο, ο Ουρανός από τον Ταύρο που βρίσκεται σε ιδιομοιρική σύνοδο με τη Σελήνη.

Παράλληλα, ο Κρόνος από τον Υδροχόο δημιουργεί το σχηματισμό ενός σκληρού ταυ τετραγώνου με την πολυαστρία στον Σκορπιό και την σύνοδο Σελήνης – Ουρανού στον Ταύρο.

Η ανάγκη να λειτουργήσουμε με σταθερότητα και να απολαύσουμε μικρές χαρές της ζωής ανατρέπεται καθώς έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερα ζητήματα, απωθημένα και ενοχές που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε.

Σημαντικό είναι να διαχειριστούμε με ψυχραιμία τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και σπασμωδικές κινήσεις επηρεάζοντας οικονομικές και προσωπικές σχέσεις. Κάθε επιλογή στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι βέβαιο πως θα έχει καρμικό χαρακτήρα στη ζωή μας για αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ανατροπές σε συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να προκαλέσουν ανασφάλεια για αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ξαφνικά γεγονότα και εμπόδια που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με το σάιτ myastro, οι συγκεκριμένες αλλαγές θα μας δώσουν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας, καλό είναι να τις αξιοποιήσουμε. Επίσης, δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις και οικονομικές εκκρεμότητες που θα μας ταλαιπωρήσουν ψυχολογικά.

Είναι σημαντικό να τις αντιμετωπίσουμε με σθένος και αποφασιστικότητα δίνοντας οριστικές λύσεις που μπορεί αρχικά να μας πιέσουν όμως αργότερα θα κατανοήσουμε πως ήταν απελευθερωτικές.

Σε προσωπικό επίπεδο, οφείλουμε να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους απέναντι στο ταίρι μας που μπορεί να δείχνει καχυποψία και αμφιβολίες, ενώ δεν αποκλείεται και εμείς να νιώθουμε ανασφαλείς και φοβικοί εντός της σχέσης μας.

Όμως, δεν πρέπει να οδηγήσουμε την προσωπική μας ζωή σε οριακό σημείο μπαίνοντας σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση, ψυχρότητα και πιθανή απομάκρυνση.

Ας προστατεύσουμε τη σχέση μας, τον εαυτό μας και τον άνθρωπό μας από συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να μας προσφέρουν παρά μόνο θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα που μπορεί να είναι ανεπίλυτα.