Ολυμπία Κρασαγάκη: Η διάσημη φωτογράφος αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 13:33

Η διάσημη φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μία ανάρτηση της αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο.

Μία από τις διασημότερες φωτογράφους της χώρας η Ολυμπία Κρασαγάκη που φωτογράφισε πρώτη φορά την Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι εξομολογήθηκε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

«Έτσι ξαφνικά , εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση , την ζωή την ίδια.

Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. «Life is fantastic» έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle»!,

Η διάσημη φωτογράφος ήταν η πρώτη γυναίκα που αποτύπωσε τα σημάδια που άφησε στο σώμα και το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου το βιτριόλι και μίλησε σε γνωστό περιοδικό για αυτήν την εμπειρία της.

«Όταν είδα την Ιωάννα για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα, συνειδητοποίησα ότι αυτό το κορίτσι ήταν σαν μια γροθιά στο στομάχι, γιατί βλέποντάς την όλο αυτόν τον καιρό με τη μάσκα και ακούγοντας τη φωνή της δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω την εικόνα που βρισκόταν πίσω από τη μάσκα. Αν και για μένα ήταν -στιγμιαία- ένα σοκ, η Ιωάννα μπόρεσε με τη γλύκα της να με ηρεμήσει, να με γαληνέψει»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έστειλε το δικό της μήνυμα στην παράσταση στην φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Ποσό σημαντικό που το επικοινωνείς. Για εσένα! Είμαι δίπλα σου. Ξέρω πως θα το ξεπεράσεις!»