Ολυμπιακός: Τέλος εποχής για τον Γιώργο Πρίντεζη

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 14:50

Ολυμπιακός: Τέλος εποχής για τον Γιώργο Πρίντεζη

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του στο μπάσκετ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε σε όλους του φιλάθλους που βρισκόντουσαν στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» λέγοντας:

“Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα για αυτά τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μας όχι μόνο στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε μαζί την αγαπημένη μας ομάδα παρέα όπως πριν 20 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ” είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έπαιξε με μικρά κενά (2006-07, 2009-11) από το 2001 έως το 2022 στον Ολυμπιακό. Κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Ελλάδος, 2 Euroleague, 2 Κύπελλα και 1 Διηπειρωτικό.

Η κορυφαία του στιγμή ήταν το σουτ, το “πεταχτάρι” στον τελικό του 2012 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το οποίο οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης στην Πόλη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε για τον Πρίντεζη στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι η ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού, το πιο αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις των φιλάθλων μας. Η ζωή του εύχομαι να είναι τόσο γεμάτη, τόσο χαρούμενη και τόσο έντονη όσο αυτά τα 20 χρόνια στον Ολυμπιακό».