Έξω ο ένας… ώμος: Το πιο sexy chic trend επιστρέφει -η «πρωθιέρειά» του (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 06/05/2019 17:30
Έξω ο ένας... ώμος: Το πιο sexy chic trend επιστρέφει -η "πρωθιέρειά" του (φωτογραφίες)

Οι ώμοι είναι από τα πιο θηλυκά σημεία και ο πιο chic τρόπος για να τους αναδείξεις είναι να ξεκινήσεις να τους δείχνεις από τώρα και για ολόκληρο το καλοκαίρι.  Ειδικά τον… έναν.

Για να στο θέσω με ακρίβεια, αν ένα τοπ μπορεί να συναγωνιστεί τα αθλητικά tank και τα πολυτελή halter neck, αυτό είναι το one-shoulder, με τον ένα ώμο δηλαδή έξω. Ακάλυπτο – και ωραίο! 

Η αγαπημένη fashionista του Ooh! Couture Leonie Hanne, του ενός εκ. ακολούθων, είναι η πρωθιέρεια του trend.  Το προτιμά σε χίλιες-δυο βερσιόν, αλλά δεν είναι η μόνη.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά παραδείγματα για το πώς μπορείς να το φορέσεις: Οι συνδυασμοί είναι πολλοί, ποικίλουν και το μόνο βέβαιο είναι πως θα σε εμπνεύσουν για all day εμφανίσεις. Εξάλλου, ανάλογα το ύφασμα, το τοπ σου μπορεί να γίνει και πολύ classy, formal και casual – πλην όμως, σοφιστικέ, με άποψη- για να το φορέσεις στο γραφείο ή στον πρωινό σου καφέ με την κολλητή σου ή με όποιον άλλο.

TIP

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το… κορμάκι με τον ένα ώμο έξω. Για όσες θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Εδώ μάλιστα να σου πω ότι θα το βρεις και σε χίλιες δυο τιμές, οπότε μια χαρά.

Ντονατέλλα Αδάμου 

The stripes and angles of this bold one shoulder top help to make it unforgettable! Softened by the loose fit and draping of the generous tie at the waist, this top pairs well with both wide-leg pants, leggings, or fitted capris. Take advantage of all that exposed skin to add shiny statement jewelry and leave your stylish mark wherever you wear this top! Stripe placement may varyOne shoulder styleFunctional buttons at cuffFunctional tie at waistPoly. Imported

Blue Tassel Shuler One-Shoulder Top

View this post on Instagram

Feeling all the love today! Thank you for everyone who wished me a happy birthday – y’all are the best. This is going to be the best year yet 🖤 .
.
.
.
.
. #WomensFashion #InstaStyle #LookBook #StyleBlogger #StreetFashion #OutfitOfTheDay #TodayIWore #LoveThisLook #StreetFashionStyle #OutfitInspiration #FashionGoals #insprnyc #oneshouldertop #theeverygirl #thelifestylecollective #TheBlondLabel #bossladies #girlboss #smallblogger #lifestyleblogger #fashionblogger #thisisglamerous #aboutalook #americanstyle #styleinfluencer #texasblogger #whowhatwear #Shopbop #weartothe9s

A post shared by The Blond Label (@alexispoulos) on Jan 28, 2019 at 6:30pm PST