Όνειρο και η Λίτσα Πατέρα για την Ελένη Μενεγάκη! Προτίμησε να μείνει στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό

6 Αυγούστου 2021 09:30

Όνειρο και η Λίτσα Πατέρα για την Ελένη Μενεγάκη! Προτίμησε να μείνει στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό

Τέλος στο θρίλερ με την παραμονή της Λίτσας Πατέρα στον ΑΝΤ1; Όλα δείχνουν πως ναι. Και η σημαία του καναλιού του Αμαρουσίου θα μείνει τελικά στον… ιστό της.

Πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η αστρολόγος θα κλείσει την πόρτα του σταθμού, ύστερα από 31 χρόνια συνεργασίας. Ο λόγος; Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση.

Η μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης έβαλε σε πειρασμό σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τη Λίτσα Πατέρα. Με αποτέλεσμα οι συζητήσεις με επίκεντρο το MEGA να κορυφωθούν.

Βέβαια, το iciao σας είχε αποκαλύψει ότι η μεταγραφή της αστρολόγου μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Κι αυτό γιατί υπάρχει σχέση… ζωής με τον ΑΝΤ1. Κάτι που επιβεβαιώνεται.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η ίδια ήρθε σε επαφή με τους ιθύνοντες του Πρωινού. Στη συνέχεια μίλησε και με τα στελέχη του σταθμού με τα αποτελέσματα να είναι θετικά και για τις δύο πλευρές.

Έτσι, όλα δείχνουν πως η στήλη της αστρολογίας συνεχίζεται κανονικά από τον Σεπτέμβριο από το Πρωινό. Με τη Λίτσα Πατέρα να μας καθοδηγεί, μέσα από τις πολύτιμες συμβουλές της, στο κανάλι που την αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια.