Πορτοκαλί, το χρώμα που σου πάει πολύ (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 27 Μαρτίου 2019 11:09

Πορτοκαλί. Ένα χρώμα που πολλές από εσάς δεν τολμάτε. Κάποιες το θεωρείτε πολύ έντονο, άλλες πιστεύετε ότι ταιριάζει μόνο στις καστανές και τις κοκκινομάλλες. Πως τις ξανθιές και τις μελαχρινές τις κάνει από λίγο έως πολύ μπανάλ. Πόσο λάθος. Πόσο παρεξηγημένο και πόσο μοντέρνο, φέτος, χρώμα.

Πέραν των μοτίβων των φρούτων -και των πορτοκαλί βεβαίως, που τόσο fun και hip είναι κι έχουν επανέλθει δυναμικά φέτος στα  trends, θ’ αναλύσουμε σε επόμενα τεύχη πόσο in είναι- το μακιγιάζ βασισμένο στο πορτοκαλί κερδίζει στα σημεία. Και δεν είναι μόνο διάσημα κοριτσάκια με ασύλληπτα κασέ, τύπου Kendal Jenner, που το προτιμούν. Όλες οι celebs. Ανεξαιρέτως.
Ο λόγος είναι πως, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, σε όποια ηλικία κι ανεξαρτήτως των φυσικών σου χρωμάτων, η παλέτα ποικίλλει. Το πρωί μπορείς να βάλεις ένα απαλό πορτοκαλί κραγιόν σαν το δικό μου, σχεδόν σομόν και να το σετάρεις π.χ. με ολόλευκα. Μ’ ένα υπέροχο mao τζάκετ και λευκά γυαλιά. Ή μπεζ. Ή με total black. Μια απαλή σομόν σκιά στο κινητό μέρος των βλεφάρων, μάλιστα, θα δώσει την επιθυμητή «ένταση» στο βλέμμα σου.Βράδυ, από την άλλη και το πορτοκαλί κραγιόν μ’ ένα απαλό eyeliner και μια μάσκαρα θα σε φωτίσουν καταπληκτικά. 
Ρεζουμέ: Πρόκειται για ένα χρώμα που ανταποκρίνεται σε όλες και αν σου φαίνεται too much, είναι κρίμα. Μήπως να κάνεις νέο αρχή με το μακιγιάζ σου; Να δεις πόσο θα το ευχαριστηθείς!
Ντονατέλλα Αδάμου