Ορέστης Τζιόβας: Οργισμένη απάντηση στον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη που τον κατηγόρησε για «συνωμοσία»

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 10:53

Ορέστης Τζιόβας: 9,5 ώρες στο χειρουργείο για να...βάλει μαλλιά!

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Ορέστης Τζιόβας στα όσα κατέθεσε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη περί συνωμοσίας ηθοποιών και καλλιτεχνών πίσω από τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες για την δράση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου

Κατέθεσε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη κι ανέφερε το όνομά σας.

Ναι, ναι, ναι. Το είδα. Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι η οργάνωση των ανθρώπων που έχουν κακοποιηθεί να κινηθούν νομικά, δεν ονομάζεται συνωμοσία. Ονομάζεται οργάνωση κατά μιας εγκληματικής πράξης. Όταν μιλάμε για ανθρώπους που έχουν ζήσει για παρόμοια εμπειρία κι αυτή αναφέρεται σε έναν άνθρωπο συγκεκριμένα, δεν νομίζω ότι ονομάζεται συνωμοσία. Συνωμοσία ονομάζεται να προσπαθήσεις να ονομάσεις αυτήν την οργάνωση συνωμοσία.

Θα κάνετε κάτι για όλα αυτά που έχουν ακουστεί εναντίον σας;

Δεν έχω λόγο. Αυτά λέγονται στο δικαστήριο. Δεν έχει κάνει κάποια νομική κίνηση εναντίον μου ο Γιάννης Λιγνάδης ώστε να πάρω τα μέτρα μου. Λάθος του να χρησιμοποιήσει σε μια δίκη το όνομα ενός ανθρώπου που δεν είναι μάρτυρας. Εγώ πήρα δημόσια θέση κι έχω πλήρη συνείδηση, επομένως μπορεί να σχολιαστεί αυτή η θέση από οποιονδήποτε. Τώρα να το χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο χωρίς να είμαι μάρτυρας, προφανώς ήταν άχρηστο όπως του είπε ο εισαγγελέας.