Ορφέας Αυγουστίδης: «Δε θα μπορούσα να ερωτευτώ κεραυνοβόλα όπως ο Αστέρης».

Δημοσιεύθηκε: 14 Νοεμβρίου 2021 22:00
Ορφέας Αυγουστίδης: «Δε θα μπορούσα να ερωτευτώ κεραυνοβόλα όπως ο Αστέρης».

«Ο Αστέρης θα ωριμάσει με δύσκολο τρόπο», λέει ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Αστέρης στη δημοφιλή σειρά του Alpha«Σασμός». Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» για το ρόλο του Αστέρη Σταματάκη, τη συνεργασία του με τη μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη, αλλά και το πώς αισθάνεται ως πρώτη φορά μπαμπάς.

Συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη στον «Σασμό». «Μία φορά θα συμβεί, μία και καλή. Μπορεί να το ξανακάνουμε αλλά ακόμα έχουμε χρόνο να ευχαριστηθούμε  αυτή τη συνεργασία…Διασκεδάζω στα γυρίσματα με τη μητέρα μου. Τσιμπάμε και πράγματα στο μεταξύ μας» σημειώνει.

Στον «Σασμό» ο Αστέρης ζει έναν απαγορευμένο έρωτα. «Είναι μια σκληρή σειρά και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι ρεαλιστική η θέση του Αστέρη απέναντι σε αυτά τα παλιά πράγματα της Κρήτης, αυτής της βαριάς και σκοτεινής παράδοσης, της έχθρας κι αυτού του χρέους που έχουν οι άνθρωποι που στο παρελθόν οι οικογένειές τους είχαν αυτά τα θέματα. Κι αυτό μου αρέσει και με γοητεύει στον Αστέρη» τονίζει.

Advertisement

Ο Αστέρης έχει σχέση με μια κοπέλα, τη Στέλλα, και ξαφνικά ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια άλλη. «Δεν θα μπορούσα να ερωτευτώ κεραυνοβόλα όπως ο Αστέρης. Ο Αστέρης είναι σε κάποια σημεία μακριά από το δικό μου χαρακτήρα. Ο Αστέρης θα ωριμάσει με δύσκολο τρόπο» υπογραμμίζει.

Στη ζωή του ο Ορφέας Αυγουστίδης βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο, αφού πριν από λίγους μήνες έγινε μπαμπάς. «Είναι μαγευτικό αυτό που συμβαίνει με το παιδί. Νιώθω πολύ ωραία. Είναι στιγμές που συνειδητοποιείς ότι κάτι συναισθηματικό ανοίγεται κι απλώνεται τόσο ζεστό μέσα σου, δεν ξέρεις που μπορεί να σε πάει. Είναι πρωτόγνωρο. Θέλω να είμαι παρόν, στη ζωή του παιδιού μου».

Advertisement