Ορφέας Αυγουστίδης: η πρώτη ανάρτησή του μετά τον γάμο με ανέκδοτες φωτογραφίες

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιουνίου 2022 09:00

Ορφέας Αυγουστίδης: η πρώτη ανάρτησή του μετά τον γάμο με ανέκδοτες φωτογραφίες

Ο Ορφέας Αυγουστίδης πραγματοποίησε τον θρησκευτικό του γάμο με τη (σύζυγό του πλέον) Γεωργία Κρασσά το περασμένο Σάββατο. Οι δυο τους έγιναν γονείς τον Απρίλιο του 2021, ενώ είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά θέλησαν να ενωθούν με θρησκευτικό γάμο και να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα. Αυτή ήταν και η μεγάλη επιθυμία της μητέρας του γαμπρού, Μαρίας Τζομπανάκη. Η οποία από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ότι ήθελε να δει γαμπρό τον γιο της. Και το γαμπρό… Βέρο Κρητίκαρο!

Γι’ αυτό τήρησαν στο Μυστήριο και μια σειρά από έθιμα κρητικών γάμων, όπως το λευκό σαρίκι στους ώμους του γαμπρού. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί. Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά στην όμορφη στιγμή τους είχαν στο πλευρό τους τις οικογένειές τους, αγαπημένους φίλους και στενούς συνεργάτες τους..

Το ζευγάρι την ίδια ημέρα πραγματοποίησε και τη βάφτιση του γιου του, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας-Κωνσταντίνος.

Λίγες ημέρες μετά τη σημαντική τους ημέρα, ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ευχαριστώντας όλους όσοι γιόρτασαν μαζί τη χαρά τους. Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της τεράστιας επιτυχίας του Alpha «Σασμός» θέλησε να μοιραστεί και ο ίδιος μερικές φωτογραφίες από τον γάμο του. Επιπλέον έστειλε και το μήνυμά του για την αγάπη, παρομοιάζοντάς τη με το προηγούμενο βροχερό Σάββατο.

«Ευχαριστούμε έναν έναν τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους που γιόρτασαν μαζί μας τη χαρά μας! Αν η αγάπη ήταν μέρα, θα ήταν το προηγούμενο βροχερό Σάββατο! Υ.Γ Ας βάλω και εγώ μια φωτογραφία από τον γάμο μας», ανέφερε συγκεκριμένα στο μήνυμά του ο Ορφέας Αυγουστίδης.
Το βράδυ της Τετάρτης ο ηθοποιός είχε κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο του. Ο Ορφέας Αυγουστίδης πήγε στην avant premiere της ταινίας Lightyear στην οποία έχει δανείσει τη φωνή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orfeas Avgoustidis (@orfeas_avgoustidis)