Ορφέας Αυγουστίδης – Μαρία Τζομπανάκη: H ανακοίνωση- «βόμβα» του Ορφέα στη μητέρα του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Νοεμβρίου 2022 10:56

Πριν από λίγες μέρες στα παρασκήνια της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» στήθηκε ένα μεγάλο αυτοσχέδιο πάρτι.

Οι συντελεστές, ηθοποιοί και τεχνικοί, το γλέντησαν, έφαγαν, ήπιαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Στο πάρτι αυτό πρωτοστάτησε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία και το ξεκίνησε. Γιατί όμως όλα αυτά;

Λίγες ώρες νωρίτερα, η ηθοποιός είχε μάθει από το γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί στην πολύ δημοφιλή σειρά, ένα νέο που την έστειλε στους επτά ουρανούς. Η σύζυγός του Ορφέα, Γεωργία Κρασσά είναι έγκυος και το ζευγάρι περιμένει σε λίγους μήνες το δεύτερο παιδάκι του.

Ο Ορφέας και η Γεωργία είναι μαζί περίπου οκτώ χρόνια και έχουν ένα αγοράκι που σήμερα είναι περίπου 18 μηνών. Οι δύο τους μετά από πολλά χρόνια αποφάσισαν να παντρευτούν μόλις πριν από λίγους μήνες, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση αυτήν και τυπικά.

Η Γεωργία Κρασσά είναι επιχειρηματίας, έχει δύο αδέρφια και έχει επιλέξει να κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τα λίγα που ξέρουμε γι αυτήν είναι η υπέροχη σχέση της με τον ηθοποιό αλλά και για το γιο τους, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 2021 και πήρε τα ονόματα Κωνσταντίνος- Αχιλλέας.

Τώρα, η απέραντη οικογενειακή ευτυχία που ήδη βιώνουν θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, με την έλευση του δεύτερου παιδιού τους.

Φυσικά ο Ορφέας έσπευσε να το πει στη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη αμέσως μόλις το ζευγάρι ξεπέρασε τους πρώτους μήνες και οι δύο τους βεβαιώθηκαν ότι όλα πάνε καλά με την εγκυμοσύνη.

Η Μαρία Τζομπανάκη όχι απλώς ενθουσιάστηκε με τα νέα ότι θα γίνει για δεύτερη φορά γιαγιά, αλλά επί τόπου έστησε και το αυτοσχέδιο γλέντι. «Δεν θα φύγει κανείς», είπε σε όλους όσοι ήταν στο πλατό εκείνη τη στιγμή και φρόντισε να καταφθάσουν φαγητά, αλλά και μπόλικες τσικουδιές, με τους εορτασμούς να κρατάνε μέχρι νωρίς το πρωί, όπως λένε άνθρωποι που ήταν παρόντες στο πάρτι.

Η Μαρία Τζομπανάκη έφαγε, ήπιε και χόρεψε με την καρδιά της, καθώς γι εκείνην δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν καλύτερα νέα.

Είναι γνωστή η πολύ στενή σχέση που έχει τόσο με το γιό της όσο και με τη σύζυγό του και ήταν εκείνη εξάλλου που επέμενε το ζευγάρι να κάνει ανοιχτό και θρησκευτικό γάμο, όπως και έγινε τελικά.

Τώρα, σε αναμονή του δεύτερου παιδιού του Ορφέα, οι σχέσεις αυτές θα γίνουν ακόμη πιο στενές, καθώς η Μαρία Τζομπανάκη δεν θέλει να χάσει ούτε στιγμή από την προετοιμασία για τον ερχομό του μωρού.