Ορφέας Αυγουστίδης – Μιχάλης Αεράκης: Η αποκάλυψη για την τρίτη σεζόν του Σασμού

Συντάκτης: Newsroom

16 Νοεμβρίου 2022 16:00

Ορφέας Αυγουστίδης - Μιχάλης Αεράκης: Η αποκάλυψη για την τρίτη σεζόν του Σασμού

Η σειρά του ALPHA, Σασμός που ξεκίνησε να προβάλλεται από την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, έχει καταφέρει να αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει. Σε κάθε επεισόδιο μάλιστα, επικρατεί πανζουρλισμός στο twitter.

Παρόλα αυτά, ο τηλεοπτικός παπά Μιχάλης, Μιχάλης Αεράκης σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του «Happy Day», έκανε μια ανακοίνωση που θα δυσαρεστήσει τους τηλεθεατές.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν, αν η σειρά του ALPHA πάει και για τρίτη σεζόν, ο ηθοποιός απάντησε: «Έλα ρε παιδί μου, όχι. Δεν μπορεί να πάει. Εάν έστω και δυο ηθοποιοί, τρεις, πούνε δεν θέλουμε να συνεχίσουμε παύει να υφίσταται αυτή η σειρά».

Η απάντηση του Ορφέα Αυγουστιδη

Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA, μίλησε και ο πρωταγωνιστής του Σασμού, Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στο μέλλον της σειράς.

Όταν τον ρώτησαν αν θα δούμε Αστέρη και Αργυρώ μαζί, απάντησε: «Αν δεν τους βλέπατε μαζί ποτέ, νομίζω θα μου παίρνατε τα νούμερα που κάνει και θα μας τα βάζατε στην μασχάλη. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα τους δείτε ναι. Ο Σασμός θα έρθει με το σμίξιμο κάποιον ανθρώπων, τώρα γάμος δεν ξέρω αν θα είναι. Το τέλος δεν το ξέρω»,.

Όσον αφορά στην τρίτη σεζόν αποκάλυψε: «Δεν το γνωρίζω. Τώρα αν θα ήθελα να το στηρίξω είναι πολύ νωρίς να σας απαντήσω γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά επίσης είναι ωραίο να τελειώνει εκεί που πρέπει και όχι εκεί που νομίζεις ότι είναι το σωστό. Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να τελειώσει ο Σασμός στην κορύφωση του».