Ορφέας Αυγουστίδης: πιο χαζομπαμπάς δεν γίνεται! Βόλτα με το μωρό και την πανέμορφη γυναίκα του (φωτογραφίες)

31 Μαΐου 2021 09:30

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Ορφέας Αυγουστίδης μετά τον ερχομό του γιου του. Ο ηθοποιός πριν λίγο καιρό έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και δεν κρύβει ότι είναι κλασικός χαζομπαμπάς.

Στα πρόσωπα των νέων γονιών είναι αποτυπωμένη η ευτυχία αφού το μωράκι ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να απολαμβάνει τη βόλτα του μαζί με το νεογέννητο μωρό του στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό που δεν πέρασε ασχολίαστο πάντως είναι το υπέροχο στιλ της συντρόφου του. Η πανέμορφη Γεωργία, δείχνει να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Με πολύχρωμο κολάν και μπλε crop top «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει.

Μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων», ήταν τα πρώτα λόγια του ηθοποιού όταν για πρώτη φορά κράτησε αγκαλιά τον γιο του.