Ορφέας Αυγουστίδης – Σασμός: δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τον β’ κύκλο

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιουλίου 2022 09:45

Ορφέας Αυγουστίδης - Σασμός: δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τον β' κύκλο

Ο Σασμός αποχαιρέτησε το κοινό του το βράδυ της Τετάρτης με ένα ματωμένο φινάλε. Το οποίο κόπηκε απροσδόκητα για να συνεχίσει από την ίδια σκηνή το φθινόπωρο

Το team της παραγωγής όμως δεν έχει πει ακόμη «καλό καλοκαίρι». Ο Σασμός συνεχίζει εντατικά τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου για να υπάρχει ικανό απόθεμα επεισοδίων στην αρχή της νέας σεζόν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν άντεξε στον πειρασμό κι έδωσε μια μικρή εικόνα του τι γίνεται στο κοινό.

Από την Πέμπτη το πρωΐ το συνεργείο και οι ηθοποιοί είχαν και πάλι ραντεβού για γύρισμα και ο Ορφέας Αυγουστίδης τράβηξε μερικές φωτογραφίες. Ενώ στη συνέχεια τις δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο Αστέρης ευχαρίστησε αρχικά τον κόσμο που στήριξε τη σειρά όλη τη χρονιά που πέρασε. Γιατί η αγάπη του κόσμου τους έφερε στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες:

«Χθες τελείωσε η προβολή του πρώτου κύκλου του Σασμού, σήμερα ξεκινάμε τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την αγάπη του κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ξεχωριστούς συναδέλφους και συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες για την όμορφη χρονιά που πέρασε και ένα μεγάλο χαμόγελο για την χρονιά που έρχεται!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orfeas Avgoustidis (@orfeas_avgoustidis)