Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 08:50

Ορφέας Αυγουστίδης: «Λιώνει» για τη γυναίκα της ζωής του (φωτογραφίες)

Μια κοινή δημόσια έξοδο πραγματοποίησαν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά. Το νιόπαντρο ζευγάρι βρέθηκε λίγο πριν από τον γάμο του στην γκαλερί Αγκάθι στην Αθήνα.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά  περιηγήθηκαν στην έκθεση που φιλοξενείται στην γκαλερί. Μάλιστα στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο Οδυσσέας Ιωάννου. Αφού τις ημέρες εκείνες φιλοξενούνταν στον χώρο της γκαλερί η έκθεση της Νικολέττας Παπακωνσταντίνου. Πρόκειται για την ατομική έκθεση «Περί Οικειότητας» που φιλοτέχνησε η κόρη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου. Το ζευγάρι έχει ιδιαίτερη σχέση με τους καλλιτέχνες. Η οποία έγινε πλέον και οικογενειακή, αφού η Ελένη Ράντου είναι η μία από τις νονές του γιου τους Αχιλλέα – Κωνσταντίνου.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός και η σύζυγός του, ήταν ντυμένοι με casual outfit. Για να μπορούν και οι δύο να είναι άνετοι στην μηχανή του ηθοποιού.
Η Γεωργία Κρασσά συνδύασε ένα λευκό άνετο πουκάμισο  με τζιν momfit παντελόνι. Προτίμησε ένα ελεύθερο χτένισμα, ενώ δεν έλειπε το κόκκινο κραγιόν που τόσο αγαπάει.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε έξω από την γκαλερί, ενώ και οι δύο ήταν πολύ ευδιάθετοι και χαμογελαστοί προς τους φωτογράφους.

Η σχέση τους με την Ελένη Ράντου

Η Ελένη Ράντου έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ορφέα Αυγουστίδη και μάλιστα η φιλία τους σφραγίστηκε με μια κουμπαριά. Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του Γεωργία Κρασσά παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα στο κτήμα Ζολώτα στο Κορωπί. Εκεί τελέσθηκε και η βάφτιση του γιου τους. Το όνομα που πήρε ο μικρός είναι Αχιλλέας – Κωνσταντίνος.

Η Ελένη Ράντου ήταν μάλιστα μια από τις τρεις νονές του γιου του νεοφώτιστου.

Το ζευγάρι που απέκτησε τον γιο του στα μέσα του 2021 επέλεξε να κάνει το baby bloom του μικρού μαζί με τον γάμο του. Ο Ορφέας Αυγουστίδης μάλιστα είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά πριν από τη γέννηση του γιου τους. Ενώ δεν έκρυψαν πως ήθελαν να κάνουν το θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση του μικρού.

Νονές του νεοφώτιστου ήταν η Ελένη Ράντου, η Χριστίνα Άλγουις και η Ελένη Βασιλάκη.

φωτογραφίες: ndp