Οργή Ματέο μετά το σκάνδαλο με Μενεγάκη: Κανείς δεν θα με πει αλκοολικό – οι επόμενες κινήσεις της Ελένης

9 Ιουλίου 2019 14:30

Όχι να με πουν και αλκοολικό. Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο”, είπε ο Ματέο, κατά κόσμον Μάκης Παντζόπουλος. Για πρώτη φορά, μάλιστα, ήταν εκείνος -ο συνήθως ήρεμος και πιο συμβιβαστικός- που ζήτησε από την Ελένη Μενεγάκη να πάνε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Τι ακριβώς συνέβη όμως; 

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα PatKiout.gr, κάποιοι επιτήδειοι την «πουλάνε» εν αγνοία της ως πρόσωπο προϊόντων αδυνατίσματος και αισθητικής προσώπου, γεγονός για το οποίο η ίδια ενημερώθηκε και έκανε σχόλιο στο instagram. Μόνο που η ιστορία δεν σταμάτησε εδώ, καθώς φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν μέτρο και όριο.

Έτσι, προκειμένου να διαφημιστεί ένα συγκεκριμένο προϊόν, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις του στο Instagram, η Ελένη, όχι μόνο χωρίζει από τον Ματέο Παντζόπουλο ο οποίος σύμφωνα με τη δημοσίευση αυτή που έχει τίτλο «Δεν μπορώ άλλο να το κρύβω», έχει πρόβλημα με το αλκοόλ που τον οδήγησε σε καταχρηστική συμπεριφορά, αλλά η παρουσιάστρια έδωσε και αποκλειστικά συνέντευξη που μιλά για όλα αυτά!

Έγιναν έξαλλοι

Η αποκάλυψη έκανε φυσικά την Ελένη έξαλλη, καθώς οι ευφάνταστοι αυτοί συντάκτες της εντελώς ανύπαρκτης συνέντευξης, τη βάζουν να διηγείται με πολύ δακρύβρεχτο τρόπο το πώς “χωρίζει” από το Ματέο επειδή δεν αντέχει άλλο, αλλά και άλλα μυθεύματα, τα οποία φυσικά ξεπερνούν το όριο του μηνύσιμου.

Βέβαια, αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά, θα διοαπιστώσει ότι πρόκειται απλώς για μια κακότεχνη μετάφραση από συνέντευξη περσόνας του εξωτερικού, το όνομα της οποίας έχουν αλλάξει με εκείνο της Ελένης Μενεγάκη. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη βλέπει το όνομά της να συνδέεται χωρίς την άδειά της με κάποιο προϊόν, προκειμένου να θησυρίσουν κάποιοι εν αγνοία της.

Πάντα εκείνη αντιδρά και όχι μόνο επειδή χάνει χρήματα αλλά για να ενημερώσει το κοινό ότι όλα αυτά είναι ψέμματα και να μην εμπιστευτούν κανέναν που χρησιμοποιεί το όνομά της χωρίς να της έχει ζητήσει την άδεια.

Η Ελένη είναι πάρα πολύ προσεκτική ως προς τις διαφημιστικές συνεργασίες της και διαλέγει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο τα προϊόντα τα οποία προωθεί, με γνώμονα πάντα το καλό του κοινού της. Ξέρει, άλλωστε, ότι το κοινό την εμπιστεύεται τυφλά και δεν σκοπεύει με κανέναν τρόπο να το απογοητεύσει.

Όμως, τώρα τα πράγματα ξεπέρασαν κάθε όριο και αυτό που πραγματικά έκανε έξαλλη τόσο την Ελένη όσο και το Ματέο, ήταν η αναφορά σε υποτιθέμενο δικό του πρόβλημα με το αλκοόλ. “Όχι να με πουν και αλκοολικό. Αυτό ξεπερνάει κάθε όριο”, είπε ο Ματέο και για πρώτη φορά ήταν εκείνος -ο συνήθως ήρεμος και πιο συμβιβαστικός- που ζήτησε από την Ελένη να πάνε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Πράγμα που έγινε. Πλέον τα πράγματα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και όπως λένε όσοι την ξέρουν, η Ελένη είναι απόλυτα αποφασισμένη να μην σταματήσει έως ότου βρεθούν οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τη συγκεκριμένη σελίδα και τιμωρηθούν.