Οργή Τσιμτσιλή για το θέμα Στάνκογλου

Συντάκτης: Newsroom

6 Δεκεμβρίου 2023 10:25

Τον γύρο του διαδικτύου αλλά και των… τηλεοπτικών εκπομπών έκανε χθες το δημοσίευμα που ήθελε τη Σίσσυ Χρηστίδου να είναι η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου, γεγονός που διέψευσαν και οι δύο.

Μετά την αναπαραγωγή που έγινε και εχθές, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί και σήμερα δημόσια σχετικά με το ρεπορτάζ που ανέδειξε πρώτα το Happy Day.

«Με αφορμή όλα όσα έγιναν με τον Γιάννη Στάνκογλου, με στεναχώρησε πάρα πολύ η τροπή που πήρε. Θεωρώ ότι ο τρόπος που παίξαμε εμείς αυτό το θέμα, όπως το παίξαμε, ότι ένας νέος, όμορφος άντρας – δημοσιοποιημένα χωρισμένος – μάλλον ερωτεύτηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν ήταν κάτι για να τον στεναχωρήσει.

Απλά μετά άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, συνέχισαν άλλοι, είπαν ονόματα που δεν ίσχυαν, είπαν πράγματα που δεν ίσχυαν. Ενεπλάκησαν τρίτα πρόσωπα. Έκαναν μάθημα ηθικής και δημοσιογραφίας άνθρωποι που έχουν κάνει χειρότερα πράγματα. Μένω στην ουσία, όταν με πήρε ο Γιάννης Στάνκογλου και μου μίλησε ευγενικά και κατάλαβα ότι στεναχωρέθηκε με αυτή την ιστορία, του είπα “Γιάννη μου γράψε λάθος και πρώτη θα βγω να το πω”. Το να έχεις το θάρρος να καταλάβεις ότι κάπου μπορεί κάποιον να τον στεναχώρησες και να κάνεις ένα βήμα πίσω για μένα είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Έτσι πορεύομαι εγώ» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.