Οριστικό: αυτή είναι η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το The Voice! Τι γίνεται με Κωνσταντίνο Αργυρό και Πάνο Μουζουράκη

24 Αυγούστου 2021 08:00

Οριστικό: αυτή είναι η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το The Voice! Τι γίνεται με Κωνσταντίνο Αργυρό και Πάνο Μουζουράκη

O κύβος ερρίφθη και η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι οριστική και αμετάκλητη. Παρά τους προβληματισμούς που υπήρχαν, το The Voice θα βγει κανονικά στον αέρα από τον ΣΚΑΪ.

Ο Τούρκος παραγωγός στηρίζει πολλά στο μουσικό ριάλιτι και γι’ αυτό άναψε το πράσινο φως. Μάλιστα στις 3 Σεπτεμβρίου οι κριτές παίρνουν θέση στις καρέκλες τους. Οι οντισιόν ξεκινούν για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.

Πάντως, σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, οι αλλαγές είναι σημαντικές στο μουσικό ριάλιτι. Με μεγαλύτερη φυσικά την είσοδο του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική επιτροπή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα πάρει τη θέση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη η οποία αποχώρησε από το σόου.

Όσο για τις φήμες σχετικά με το μέλλον του Πάνου Μουζουράκη, μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι μένει κανονικά στο πόστο του. Και (πάντα τη δεδομένη χρονική στιγμή) δεν υπάρχει καμία διάθεση μη συνέχισης της συνεργασίας από κάποια από τις δύο πλευρές.

Όπως σας έχει αποκαλύψει το iciao, η μεγαλύτερη αλλαγή του The Voice θα είναι οι ημέρες προβολής του. Κι αυτό γιατί λόγω Top Chef και Big Brother, θα πάει το Σαββατοκύριακο.

Tην παρουσίαση θα αναλάβει ξανά ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος κρίνεται ο καταλληλότερος για το συγκεκριμένο μουσικό project. Και όταν ξεκινήσει το Survivor… βλέπουμε.