Είναι οριστικό: Χώρισαν η Σακίρα και ο Πικέ

Συντάκτης: Newsroom

4 Ιουνίου 2022 14:11

Οριστικό! Χώρισαν η Σακίρα και ο Πικέ

Τις τελευταίες μέρες όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Σακίρα με τον Πικέ χωρίζουν καθώς ο Πικέ απάτησε την τραγουδίστρια πιθανόν με μια 20χρονη ξανθιά φοιτήτρια.

Τις φήμες αυτές επιβεβαίωσαν η Σακίρα και Πικέ με ανακοίνωσή τους. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι χωρίζει μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και ζήτησαν σεβασμό για χάρη των παιδιών τους.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρεται στην κοινή τους δήλωση.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα και η τραγουδίστρια έχουν και δύο παιδιά, τον 9χρονο Μίλαν και τον 6χρονο Σάσα.

Στο νοσοκομείο η Σακίρα με κρίση άγχους, μετά τις φήμες απιστίας του Πικέ

Να τονίσουμε, ότι η Σακίρα εισήχθη στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης με κρίση άγχους.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Hola!», η τραγουδίστρια φέρεται να έχει υποστεί κρίση άγχους, ενώ το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 28 Μαΐου, δηλαδή αφότου η τραγουδίστρια επέστρεψε από το Φεστιβάλ των Καννών.

Νέες αποκαλύψεις για τον Πικέ: Τον «καίει» μοντέλο του playboy

Ο Ζεράρ Πικέ φημολογείται ότι ήταν άπιστος με τη Σακίρα κάτι που τους οδηγεί σε οριστικό χωρισμό.

Η Σούζι Κορτέζ, γνωστή και ως “Miss BumBum” υποστήριξε ότι ο Πικέ της έστελνε μηνύματα, ρωτώντας την για τα σωματικά της προσόντα.

Το μοντέλο του playboy έδωσε σχετική συνέντευξη και ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ήμουν φίλη του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Όταν το έμαθε ο Πικέ, ζήτησε τον αριθμό μου και μου έστειλε μήνυμα. Όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, μου έστελνε κατευθείαν στο Instagram μου, ρωτώντας με πότε θα επιστρέψω στην Ευρώπη και πάντα με ρωτούσε πόσο μεγάλος είναι ο πισινός μου και έλεγε ότι ζήλευε τα αφιερώματα μου στον Μέσι».

«Ήταν αυτός που μου έστειλε τα περισσότερα άμεσα μηνύματα. Οι μόνοι παίκτες της Μπαρτσελόνα που δεν μου έστειλαν ποτέ τίποτα ήταν ο Μέσι και ο Κουτίνιο. Είναι υπέροχοι σύζυγοι και σέβονται πολύ τις γυναίκες τους. Η Σακίρα δεν το άξιζε αυτό. Δεν τα έχω πει ποτέ από σεβασμό προς εκείνη, αλλά τώρα θα σου πω όλα όσα ξέρω και μου συνέβησαν», είπε η Κορτέζ.