Ορθούλα Παπαδάκου: Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της για τον θάνατο του ανιψιού της

10 Μαΐου 2022 13:05

Η Ορθούλα Παπαδάκου παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Alpha Happy Day και μίλησε για την απώλεια του ανιψιού της αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Ορθούλα Παπαδάκου υπήρξε από τις πρώτες παίκτριες του πρώτου κύκλου του Survivor στο Mega η οποία αντιμετώπισε και σοβαρά προβλήματα υγείας μετά την ολοκλήρωση του reality

“Είμαι 52 ετών, αλλά νιώθω παιδάκι, θεωρώ ότι είναι μόνο ένας αριθμός η ηλικία. Είμαι πάρα πολύ καλά με την υγεία μου, έχω να κάνω αγωγή από το 2017, νιώθω δυνατή. Όλοι έχουμε προδοθεί κάποια στιγμή στη ζωή μας. Στα 52 μου είμαι πιο ώριμη και έχω επιλέξει τους ανθρώπους που θέλω γύρω μου. Το μονόπετρο σημαίνει ότι ήρθε η ώρα. Είναι ένα δώρο από τη μαμά μου.

Έχω αρραβωνιαστεί 3 φορές. Μετά την τελευταία φορά που χώρισα, είπα δεν είναι για εμένα ο γάμος. Είμαι καλά και δε θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου. Εννοείται πως έχω σκεφτεί την υιοθεσία, αλλά αν υπάρχουν ταξίδια και υποχρεώσεις είναι δύσκολο, ένα παιδί θέλει τους γονείς του. Ήμουν πάντα δυναμική. Είμαι πιο πολύ ξεροκέφαλη και είμαι ευθύς, που μπορεί να μην αρέσει στους περισσότερους.

Είχα μπει στο πρώτο Survivor, αλλά δεν είχα σκοπό να καθίσω. Στην αρχή, όταν βγήκα από το παιχνίδι μετά από δύο μήνες, επηρεάστηκα από το χαμό που γινόταν, αλλά με προσγείωσε ο αδελφός μου».