Όσκαρ: τα τελευταία προγνωστικά για τους 3 Έλληνες που μας εκπροσωπούν και οι πιο σέξι-ever- εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 24/02/2019 17:08
Όσκαρ: τα τελευταία προγνωστικά για τους 3 Έλληνες που μας εκπροσωπούν και οι πιο σέξι-ever- εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (φωτογραφίες)
Απόψε, στις τρεις μετά τα μεσάνυκτα -ώρα Ελλάδας- θα ξεκινήσει η φετινή απονομή των Όσκαρ. Λίγες παραπάνω από επτά χιλιάδες μέλη θα ψηφίσουν, δε, τους νικητές. Και φέτος, στη χώρα μας, έχουμε ένα λόγο -ή μάλλον τρεις- παραπάνω ν’ ασχολούμαστε. Εκτός του ότι είμαστε ταγμένοι σινεφίλ, εννοούμε. Καταρχάς, για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου η «Ευνοούμενη». Η οποία «Ευνοούμενη» μπορεί να έχει δέκα υποψηφιότητες, ανάλογες, όμως, έχει και  το «Roma» του Alfonso Cuaron…

Οι Έλληνες υποψήφιοι εκτός του Λάνθιμου

Το δεύτερο, δε, «μπροστάρεται» περισσότερο στα στοιχήματα, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει πιο σημαντικά τρόπαια στις «Χρυσές Σφαίρες» και στα «Βafta». Αυτές των Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας.

Παράλληλα, για όσους δεν το γνωρίζουν, υποψήφιος για Όσκαρ Μοντάζ, είναι και ακόμα ένας Έλληνας, ο Γιώργος Μαυροψαρίδης (φωτ. κάτω). Πάλι μάλιστα για την «Ευνοούμενη» του Λάνθιμου. Απειλείται, δε, μόνον -όπως υπερτονίζουν οι τελευταίες φήμες- απ’ τον  συνυποψήφιό του για το «Bohemian Rhapsody».  Τέλος, όπως έχουμε ξαναγράψει -και μάλιστα απ’ τους πρώτους- τον Μιχαήλ (Michael) Παλαιοδήμο, κορυφαίο διευθυντή φωτογραφίας, για τη δουλειά του στο «Μαύρο Πρόβατο».

9999

Πυρετός προετοιμασιών και σεξ απίλ: and the winner is…

Τον δικό τους, σαφώς δημιουργικό, πυρετό, όμως, βιώνουν και οι μεγάλοι οίκοι μόδας και ειδών πολυτελείας, Bvlgari, Armani, Valentino, Oscar De La Renta, Christian Dior στις σταθερές επιλογές των celebrities. Ποιες, όμως, μέχρι τώρα έχουν κάνει τις πιο σέξι-ever- εμφανίσεις στα «χρυσά αγαλματίδια»; Ε, αυτό ακριβώς είναι το κεντρικό μας θέμα, με την ευγενική συνδρομή του GovaStileto. Για πάμε να δούμε αναλυτικά τα πάντα όλα.

Raquel Welch 1972 

Sophia Loren 1975 

Cher 1988 

Geena Davis 1990

Cindy Crawford Versace 1991 

Elizabeth Hurley Versace 1995 

Halle Berry – με Elie Saab, 2002 

Angelina Jolie 2004

Angeline Jolie – Atelier Versace 2012 

Jessica Chastain – Armani Prive 2013

Jennifer Aniston – Atelier Versace 2015

Olivia Wilde Valentino Haute Couture gowns

Priyanka Chopra 2016

Charlize Theron 2016 

Margot Robbie 2016 

 

TIP

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η Donatella Versace κερδίζει στα Οσκαρικά σημεία – στο σεξ απίλ τουλάχιστον, στην προκειμένη, όμως και στο στυλ. Όσκαρ είναι αυτά, όχι αστεία.

Ντονατέλλα Αδάμου

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT