Ουρανός στον Ταύρο: αν και σε πτώση, θα φέρει ανατρεπτικές αλλαγές την 7ετία

Δημοσιεύθηκε: 6 Μαρτίου 2019
Ουρανός στον Ταύρο: αν και σε πτώση, θα φέρει ανατρεπτικές αλλαγές την 7ετία

Nέα Σελήνη στους Ιχθείς απόψε, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Η πιο σημαντική ίσως ημερομηνία της χρονιάς είναι η σημερινή, καθώς μπήκε ο Ουρανός στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει έως  τα τέλη του Απριλίου του 2026. Σε αυτή τη θέση, να σου πω εδώ, βρίσκεται σε πτώση ο πλανήτης της αλλαγής και της επανάστασης. Ας δούμε, όμως, τι φέρνει αναλυτικά για τον καθένα.

ΚΡΙΟΣ

Ο πλανήτης Ουρανός θα σας δημιουργήσει αστάθμητους παράγοντες στα οικονομικά σας και στην συναισθηματική σας ζωή. Θα δείτε εντελώς διαφορετικά ό,τι αφορά τα κεκτημένα σας. Και επειδή τίποτα δεν θα είναι δεδομένο, φιλοσοφήστε την ζωή σας προς αυτή την κατεύθυνση και κοιτάξτε πιο πολύ τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εγκατάσταση του Ουρανού στο ζώδιο σας, φέρνει εκρηκτικά γεγονότα που θα καθορίσουν την ζωή σας. Θ’ ανατρέψουν ότι θεωρούσατε δεδομένο. Σταδιακά θα αλλάξετε τρόπο σκέψης. Για ν’ αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της πραγματικότητας, οφείλετε να μην ακολουθείτε πια παγιωμένες τακτικές. Πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε αυτή την θέση θα επηρεαστεί αρκετά ο ψυχισμό σας, η υγεία σας, τα επαγγελματικά σας, αλλά και οι παρασκηνιακές προς εσάς καταστάσεις. Θα αμφισβητήσετε ότι μέχρι τώρα είχατε σαν [τακτοποιημένο] στο μυαλό σας. Ο δε κοινωνικός σας κύκλος αλλάζει άρδην και το χαίρεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε αυτή την θέση, θα σας δώσει «ώθηση» για μία εσωτερική αλλαγή, πλησιάζοντας περισσότερο μία αλτρουιστική και δοτική στάση απέναντι στην μέχρι τώρα πορεία σας. Θα ανατρέξετε σε καινούριες απόψεις για την ζωή και θα υπερασπιστείτε τα δικαιώματα ενός συνόλου. Αυτό σημαίνει ίσως και νέα καριέρα που αφορά τα κοινά.

ΛΕΩΝ

Στην περίπτωσή σας, αφορά τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Φέρνει ανατροπές και μία τελείως διαφορετική πραγματικότητα από ότι είχατε συνηθίσει έως τώρα. Η στάση σας προς την κοινωνική αποδοχή, θα γίνει σταδιακά ανεξάρτητη με τους κανόνες που μέχρι τώρα σας επέβαλαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γίνεστε περισσότεροι δημιουργικοί, ακόμη και αν ασχολείστε με πολύ απλά και καθημερινά πράγματα. Οι μακρινοί τόποι και οι φιλοσοφική τάση για την ζωή, θα σας κάνει να «χτίσετε» την προσωπικότητα σας με πολύ ιδιαίτερα στοιχεία που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς ο Ουρανός «χτυπάει» στα συναισθήματα: οραματίζεται μεταμορφωτικά τις ερωτικές σας σχέσεις. Επίσης θα σας υποχρεώσει να «τακτοποιήσετε»ότι αφορά την κινητή και ακίνητη περιουσία σας. Ο θάνατος θα σας απασχολήσει έντονα, μέσα από καταστάσεις που δεν θα μπορείτε να αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα θέση του Ουρανού, θα σας επηρεάσει πολύ έντονα στις προσωπικές σας σχέσεις και όχι μόνο. Μπορεί να νιώσετε έντονα συναισθήματα μετά από την αποχώρηση δικού σας προσώπου, ενώ νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας, ξαφνικά και επιτακτικά. Θα σας γοητεύει το μυστήριο και θα συναντήσετε το απροσδόκητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ουρανός στη νέα του θέση, θα σας δώσει καινοτομίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν αλλαγές που δεν είχατε κατά νου να κάνετε. Επίσης,θα συμβούν γεγονότα που θα σας «αναγκάσουν» να αλλάξετε επαγγελματική στέγη. Η υγεία σας θα σας απασχολήσει και σίγουρα θα εκτιμήσετε περισσότερο το πολύτιμο αυτό αγαθό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς μέσα από την προσωπική σας ζωή, τους έρωτες και τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. Οι σχέσεις που θα συνάψετε, δεν θα μοιάζουν σε τίποτα με αυτές που ξέρατε ως χθες. Η ουράνια επιρροή θα φέρει στα συναισθήματα κάτι καινοτόμο. Όσον αφορά τους απογόνους σας, θα έχετε να αντιμετωπίσετε αναπάντεχα  γεγονότα, που θα σας «σοκάρουν», θετικά ή αρνητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αλλαγές που μπορεί να συμβούν σε σας αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον και την ακίνητη περιουσία σας. Γεγονότα που μπορεί να διαδραματιστούν, θα σας κάνουν να αλλάξετε κατοικία, πόλη, ακόμη και κράτος, ανατροπές οι οποίες θα αλλάξουν τις συνθήκες με τις οποίες είχατε μάθει να ζείτε έως τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ουρανός θα σας ανανεώσει μέσα σε αυτή την επταετία που θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου. Οι πνευματικοί δρόμοι θα είναι εκείνοι που θα χαρακτηρίζουν την πορεία σας αυτή την περίοδο. Οι νέες ιδέες, οι σπουδές, τα ταξίδια και η έντονη διαίσθηση, θα έρθουν να κάνουν την μεταμόρφωση σας πολύ ενδιαφέρουσα.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.