Ούρσουλα Βλάχου: Η τηλεοπτική κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στην «Ώρα η καλή» έγινε μαμά

Συντάκτης: Newsroom

25 Οκτωβρίου 2022 14:12

Ούρσουλα Βλάχου: Η τηλεοπτική κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στην «Ώρα η καλή» έγινε μαμά

H Ούρσουλα Βλάχου, η οποία υποδύονταν τη μικρή κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά του MEGA «Η ώρα η καλή», έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της από τον Βίκτωρα Αποστόλου!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο έχοντας δίπλα τους τους στενούς συγγενείς τους και τους αγαπημένους φίλους τους και χθες έγιναν γονείς!

Να σας θυμίσουμε ότι η τηλεοπτική “Στέφανι” από την «Ώρα την καλή» που προβλήθηκε στο Mega είχε ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το ευχάριστο γεγονός, ότι θα γίνει μαμά.

Ο πανευτυχής μπαμπάς δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη μαμά να κρατά αγκαλιά το νεογέννητο μετά τον τοκετό!

Ούρσουλα Βλάχου: Παντρεύτηκε η τηλεοπτική κόρη του Μιχαλόπουλου στη σειρά «Η ώρα η καλή»

Η Ούρσουλα Βλάχου, η οποία υποδυόταν τη μικρή κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά του MEGA «Η ώρα η καλή», το Σάββατο 18 Ιουνίου παντρεύτηκε τον αγαπημένος της.

Η Ούρσουλα Βλάχου λίγο πριν γίνει μητέρα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Βίκτωρα Αποστόλου. Στο πλευρό τους ήταν συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι.

Η τηλεοπτική «Στέφανι» από την «Ώρα η καλή» είχε ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι θα γίνει μαμά. Πιο συγκεκριμένα, είχε ανεβάσει τρεις φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με μαγιό στην πισίνα ενώ αινοταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο