Ούτε… ζωγραφιστή! Η καρφάρα της Ηλιάνας για την Καγιά

Δημοσιεύθηκε: 16/10/2020 08:20
Ούτε… ζωγραφιστή! Η καρφάρα της Ηλιάνας για την Καγιά

Η Βίκυ Καγιά, στο επεισόδιο του GNTM με τα make overs των παικτών (που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού το οποίο θέλησε να δει το πριν και το μετά των επίδοξων μοντέλων), ανέλαβε να συνεφέρει όσους εξέφραζαν τα παράπονα και τη στεναχώρια τους για ό,τι θα ακολουθούσε… στο κεφάλι τους.

Στη συνέχεια, όταν έδειχνε το τελικό αποτέλεσμα στους διαγωνιζόμενους, προσπάθησε να εξηγήσει πως οι τεράστιες αλλαγές φέρνουν και τις τεράστιες ευκαιρίες…

Η πρώην, λοιπόν, συνεργάτιδα και «φίλη» της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου που σχολίασε αυτή τη δήλωση στον αέρα της εκπομπής της, της έριξε το καρφάκι της λέγοντας φανερά εκνευρισμένη πως η Καγιά όταν έβαψε τα μαλλιά της πληρώθηκε με ένα τεράστιο ποσό που της επέτρεψε να αγοράσει σπίτι και την επόμενη μέρα ξαναέβαψε τα μαλλιά της ξανθά.

Παρουσιάζοντας με αυτά της τα λόγια ω ατυχές το παράδειγμα που έφερε η Καγιά στους παίκτες του GNTM οι οποίοι, όπως είπε η Ηλιάνα, δεν θα πληρωθούν και είναι υποχρεωμένοι να κρατήσουν το νέο τους λουκ για όσο θέλει η επιτροπή. Τι καρφί ήταν αυτό; Ταβανόπροκα!

Και φυσκά αποκαλύφτηκε η κόντρα που επιμελώς και οι δυο προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή. Δεν άντεξαν όμως…

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.