Όζι Όσμπορν: Έκοψε τα ναρκωτικά όταν μίλησε με… άλογο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Αυγούστου 2022 13:45

Ο θρυλικός ρόκερ Όζι Όσμπορν αποκάλυψε ότι κάποτε υποσχέθηκε στον εαυτό του να μην πιεί ξανά χημικά, καθώς μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών βρέθηκε να συνομιλεί για μία ώρα με ένα… άλογο στη μέση χωραφιού!

Ο πρώην frontman των Black Sabbath, Όζι Όσμπορν δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος όταν το άλογο άρχισε να του μιλάει και να τον βρίζει.

«Εκείνη την εποχή στην Αμερική, οι άνθρωποι αγαπούσαν πολύ να βάζουν στα ποτά του χημικά», είπε ο τραγουδιστής σε δηλώσεις του στην «Daily Star».

«Συνήθιζα να καταπίνω χούφτες, καρτέλες κάθε φορά. Το τέλος ήρθε όταν επιστρέψαμε στην Αγγλία.

Πήρα δέκα ταμπλέτες και μετά πήγα μια βόλτα σε ένα χωράφι. Κατέληξα να στέκομαι εκεί μιλώντας σε αυτό το άλογο για περίπου μία ώρα», επισήμανε ο Όσμπορν.

«Στο τέλος, το άλογο γύρισε και μου είπε να φύγω. Αυτό ήταν για μένα το τέλος», πρόσθεσε ο ροκ σταρ, εννοώντας ότι έτσι σταμάτησε τις χημικές ναρκωτικές ουσίες.

Ο ροκ σταρ είναι γνωστός για τις καταχρήσεις που έκανε στο παρελθόν. Ο ίδιος μάλιστα, είχε παραδεχτεί πως μια περίοδο της ζωής του δεν υπήρξε ποτέ νηφάλιος.

Είτε έπινε αλκοόλ, είτε έκανε χρήση ναρκωτικών. Πλέον, ωστόσο έχει κόψει όλες τις καταχρήσεις, αφού αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ειδικότερα, διαγνώστηκε με προχωρημένο Πάρκινσον.

Ο Όσμπορν γεννήθηκε στο βιομηχανικό Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, στις 3 Δεκεμβρίου του 1948.

Σε μικρή ηλικία είχε πέσει θύμα σκληρού σεξουαλικού μπούλινγκ από τους συμμαθητές του και είναι γνωστό ότι αντιμετώπιζε τη δυσλεξία. Στα 16 του άρχισε να δουλεύει σε σφαγείο. Μετά από έναν χρόνο σταμάτησε και άρχισε διαρρήξεις και μικροκλοπές προκειμένου να βγάλει χρήματα για να αγοράζει ναρκωτικά.

Τον Ιούλιο του 1982, ο Όσμπορν παντρεύτηκε τη σύζυγο και μάνατζερ του Σάρον, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Έιμι στις 2 Σεπτεμβρίου 1983, την Κέλι στις 27 Οκτωβρίου 1984 και τον Τζακ στις 8 Νοεμβρίου 1985.

Τον Μάιο του 2016, το ζευγάρι χώρισε μετά από σχεδόν 34 χρόνια γάμου.