Όζι Όσμπορν: Σταματά τις περιοδείες για λόγους υγείας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Φεβρουαρίου 2023 09:00

Mε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Όζι Όσμπορν έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από τις περιοδείες καθώς το σώμα του δεν μπορεί πια να υποστηρίξει το βεβαρημένο πρόγραμμα.

Ο θρύλος των «Black Sabbath», Όζι Όσμπορν υπέστη σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια ατυχήματος το 2003, ο οποίος επιδεινώθηκε το 2019 από μια πτώση, σύμφωνα με το «deadline». ‘Οπως έγραψε στην ανάρτησή του, έχει υποβληθεί σε «τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα και ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας».

Ο Όζμπορν έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς θαυμαστές μου. Όπως ίσως γνωρίζετε, πριν από τέσσερα χρόνια, αυτόν τον μήνα, είχα ένα μεγάλο ατύχημα, όπου κατέστρεψα τη σπονδυλική μου στήλη.

Ένας και μοναδικός σκοπός μου αυτή την περίοδο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η τραγουδιστική μου φωνή είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και την πιο πρόσφατη πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου είναι ακόμα από φυσικής άποψης αδύναμο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

Είμαι ειλικρινά ευγνώμων από τον τρόπο που όλοι κρατήσατε υπομονετικά τα εισιτήριά σας όλο αυτό το διάστημα αλλά με όλη μου τη συνείδηση, συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες Ευρωπαϊκή/Αμερικανική περιοδείες μου, όπως γνωρίζω ότι δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω το απαιτούμενο ταξίδι.

Πιστέψτε με όταν λέω ότι η σκέψη να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου πραγματικά με διαλύει, περισσότερο από όσο θα μάθετε ποτέ.

Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες μου στις περιοδείες μου θα τελείωναν έτσι. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή έρχεται με ιδέες για το πού θα μπορώ να παίξω χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και χώρα σε χώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, το συγκρότημά μου, το πλήρωμά μου, τους μακροχρόνιους φίλους μου, @JudasPriest, και φυσικά, τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωσή τους, την πίστη και την υποστήριξή τους και που μου έδωσαν τη ζωή που δεν είχα ποτέ ονειρευόμουν ότι θα είχα.

Σας αγαπώ όλους…

Επιστροφές χρημάτων εισιτηρίων είναι διαθέσιμες στο σημείο αγοράς».