Πάει για γάμο και ο πρίγκιπας Φίλιππος του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας: Η Nina Flohr τού έκλεψε την καρδιά (φωτογραφίες)

19 Νοεμβρίου 2018 13:00

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Δεν θέλησε και πολύ για να πάρει την μεγάλη απόφαση, όπως όλα δείχνουν, να νοικοκυρευτεί και ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας. Μάλιστα, αναμένεται και εκείνος σύντομα να βγει οριστικά -διά νόμου και… ροπάλου- από το κλαμπ των εργένηδων. Αν το ειδύλλιό του με περιζήτητη, με τη σειρά της, καλλονή Ελβετή (αναλύουμε ευθύς αμέσως) συνεχιστεί τόσο αίσια όσο ξεκίνησε, θα βάλει σύντομα το γαμπριάτικο! 

Εξηγούμε:  Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδας και της Δανίας, ο μικρός γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρία, που μοιάζει περισσότερο με τον Παύλο (τον μεγάλο του αδελφό), φέρνει όμως αρκετά και στον Νικόλαο – με άλλα λόγια, ναι, είναι κράμα) έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια από τα media της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ ως το απόλυτο it boy και να θεωρείται ως ο τελευταίος περιζήτητος single αριστοκράτης των ευρωπαϊκών οίκων.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου οδεύει προς τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς φαίνεται πως ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του και πάμπλουτη κληρονόμο, Nina Flohr, με την οποία διατηρούν σχέση μόλις μερικούς μήνες. Το χρήμα στο… χρήμα, θα λέγαμε και το βέβαιο a priori είναι πως ένας blue blooded marriage θα μπει σίγουρα στη λίστα με τα πιο δημοφιλή θέματα κάθε εντύπου «πρεστιζάτου».

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Realnews, ο ανεπίσημος αρραβώνας τους πριν από λίγο καιρό που φιλοξενήθηκε σε όλες τις κοσμικές στήλες εφημερίδων και περιοδικών στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες, ο πρίγκιπας Φίλιππος και η αγαπημένη του έκαναν από κοινού και την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους, γεγονός που στους κύκλους των «γαλαζοαίματων» δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών στον βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας, γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα… Εμείς, να ευχηθούμε στα παιδιά να κάνουν πράξη τα όνειρά τους και, ναι, τέτοια θέλουμε ν’ ακούμε! Γάμους, χαρές και πανηγύρια (με την καλή έννοια βεβαίως-βεβαίως).