«Παγιδευμένοι»: Δηλητηριάζουν τον Άγγελο στη φυλακή!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Νοεμβρίου 2022 12:06

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.

Καθηλώνουν τα νέα επεισόδια του σήριαλ «Παγιδευμένοι» καθώς ο Άγγελος καταλήγει στο νοσοκομείο. Κάποιος αποπειράθηκε να τον σκοτώσει με δηλητήριο!

Ο χρόνος που έχει δώσει διορία ο Άγγελος για να πραγματοποιήσει τις απειλές του τελειώνει αλλά λίγο πριν την αντίστροφη μέτρηση, ο ίδιος θα βρεθεί στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή.

Η Κατερίνα, μη μπορώντας να περιμένει τον Άγγελο να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πηγαίνει να τον δει στη φυλακή. Την ίδια ώρα ο αδελφός της ο Σταύρος την ψάχνει σαν τρελός για να μην κάνει κάποια ανοησία αλλά δεν τη βρίσκει.

Εκείνη δηλώνει επισκεπτήριο και ο φύλακας πηγαίνει να τον ειδοποιήσει. Όμως ο Άγγελος είναι αναίσθητος στο κρεβάτι και δεν ξυπνάει με τίποτα.

«Ο σφυγμός του είναι πολύ αδύναμος. Φωνάξτε ασθενοφόρο», φωνάζει ο φύλακας και τον παίρνουν με το φορείο.

Η Κατερίνα ακολουθεί και μάλιστα συνοδεύει τον Άγγελο με το ασθενοφόρο. Τη συγκριμένη σκηνή βλέπει από μακριά ο Δημήτρης. Ρωτάει να μάθει ποιος είναι ο φυλακισμένος και τι έχει συμβεί. «Είναι ο Άγγελος Χατζής. Τον βρήκαν αναίσθητο στο κρεβάτι. Δεν υπάρχουν εκδορές. Ίσως είναι καρδιακή προσβολή», του απαντούν.

Ο Δημήτρης εξετάζει το κελί. «Να σφραγιστεί και να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος», δίνει εντολή.

Την ίδια ώρα ή Κατερίνα τηλεφωνεί στον Σταύρο και τον ενημερώνει, ενώ η Άννα που βρίσκεται με την Κλειώ, μαθαίνει κι εκείνη τα νέα, όπως και ο Αλέκος. Όλοι τρέχουν στο νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης συναντά την Άννα. «Κάτι έγινε. Δεν είναι φυσιολογικό. Στις 6 το απόγευμα λήγει η διορία που μας έχει δώσει ο Άγγελος με τους εκβιασμούς του και μία ώρα πριν τη λήξη της είναι στο νοσοκομείο και σε αυτή την κατάσταση», της λέει.

Στο μεταξύ, η Υβόννη κλαίει απαρηγόρητη για τον γιο της και όλοι νιώθουν οίκτο γι’ αυτή την πονεμένη γυναίκα.

Όσοι βρίσκονται στο νοσοκομείο περιμένουν με αγωνία το ιατρικό δελτίο. Η γιατρός βγαίνει και λέει: «Βρέθηκε στο αίμα του ποσότητα δηλητήριου που προκάλεσε την καρδιακή προσβολή».

Είναι πλέον βέβαιο ότι κάποιος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Άγγελο μέσα στη φυλακή. Και τώρα το νέο ερώτημα είναι… Ποιος;