«Παγιδευμένοι»: Η Άννα ανυπεράσπιστη μπροστά στον δολοφόνο της αδελφής της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Οκτωβρίου 2022 17:45

Συγκλονιστικά είναι τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μία δολοφονία ενώνει τον δρόμο δύο ανθρώπων στο σήριαλ «Παγιδευμένοι», εγκλωβίζοντάς τους σε έναν κυκεώνα συνταρακτικών αποκαλύψεων.

Παγιδευμένοι στη δίνη καταλυτικών για τη ζωή τους γεγονότων, αναζητούν την αλήθεια και τη λύτρωση…

Δυνατή πλοκή, συγκλονιστικές εξελίξεις, μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επεισόδια της νέας εβδομάδας, που αναμένεται να καθηλώσουν τους φίλους της σειράς.

Αναλυτικά, οι εξελίξεις στη σειρά στα δύο επεισόδια που έρχονται.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 16
Η Άννα βρίσκεται ανυπεράσπιστη μπροστά στον δολοφόνο της αδελφής της και η αντιπαράθεση αυτή θα φέρει και τους δύο στα όριά τους. Θα καταφέρει ο Δημήτρης να τη σώσει;
Ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα. Τι έχει συμβεί;
Ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του. Τι θα διαλέξει αυτή τη φορά; Το καθήκον ή τον γιο του;
Η Άννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν τον αγώνα απέναντι στον Αλέκο, ώστε να μην υπάρξει καμία περίπτωση να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος. Θα τα καταφέρουν;

Τρίτη 25 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 17
Η απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή, φέρνει πατέρα και γιο πιο κοντά από ποτέ. Η κράτηση του Άγγελου ανατρέπει τα σχέδια του Αλέκου, ο οποίος εξοργίζεται.
Ο Δαμιανός απ’ την άλλη κάνει μία αποκάλυψη στον Σπύρο για τον Κοσμά, που τον ξαφνιάζει. Μία απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει τον Θοδωρή στο νοσοκομείο και θα βάλει την Ελένη σε υποψίες.
Ο Σταύρος θα διατάξει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου. Θα βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο; Η Άννα και ο Δημήτρης ψάχνουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητα του Νίκου. Θα τα καταφέρουν;
Ο Αλέκος έχει βάλει σ’ εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία εναντίον του γιου του. Κι εκεί που όλα οδηγούν στον Άγγελο, η ομολογία του στον Ανακριτή θα ανατρέψει τα πάντα!