«Παγιδευμένοι»: Ο Άγγελος χωρίζει τον Δημήτρη και την Άννα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Νοεμβρίου 2022 11:34

H δραματική σειρά του ΑΝΤΙ «Παγιδευμένοι» έριξε αυλαία για λίγο καιρό και πρόκειται να επανέλθει στη μικρή οθόνη με τον νέο χρόνο.

Με καταιγιστικές εξελίξεις θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες το επιτυχημένο σήριαλ «Παγιδευμένοι», που προβάλλει ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, ο Άγγελος μέσα από τη φυλακή καταφέρνει να καθοδηγεί τη ζωή όλων εκεί που ο ίδιος θέλει και σιγά-σιγά πετυχαίνει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να εκδικηθεί όσους προσπάθησαν να τον τιμωρήσουν.

Μέσα σε αυτούς είναι φυσικά ο Δημήτρης και η Άννα. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να εξομολογηθεί στη δικηγόρο πως ο πατέρας του, ο Σπύρος, έβαλε στη φυλακή τον πατέρα της, τον Κοσμά, πριν από περίπου έξι χρόνια για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ.

Η Άννα αναστατώνεται ιδιαίτερα, καθώς πίστευε πως αφού η υπόθεση της δολοφονίας της αδελφής της έκλεισε θα μπορούσε να προχωρήσει τη σχέση της με τον Δημήτρη.

Ωστόσο, αυτή η αποκάλυψη τη σοκάρει. Η Άννα είναι σε τεράστιο δίλημμα: Να συνεχίσει να βρίσκεται με τον άντρα που αγαπά, ο πατέρας του οποίου ευθύνεται για τη δυστυχία της οικογένειας της, ή να τον διαγράψει;

Προς μεγάλη απογοήτευση του Δημήτρη, η Άννα ηθικά και μόνο αποφασίζει να μείνει μακριά του. Το μίσος που νιώθει για τον Σπύρο την επηρεάζει και χωρίζει από τον Δημήτρη.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη χαροποιεί τον Άγγελο, που καταφέρνει να τους διαλύσει. Για πόσο, όμως, θα μείνουν χωριστά η Άννα και ο Δημήτρης;