Παγιδευμένοι: Πότε επιστρέφουν και πάλι στην καθημερινότητα μας

Συντάκτης: Newsroom

14 Δεκεμβρίου 2022 23:36

Με τις κάμερες να καταγράφουν δυνατές στιγμές και μεγάλες ανατροπές, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Τα στοιχεία πολλά, τα ερωτήματα ακόμα περισσότερα για ένα αύριο που κρύβει το πιο σκοτεινό μυστήριο…

Οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν στις 16 Ιανουαρίου, στις 22:00, με νέα καθηλωτικά επεισόδια, για να συνεχίσουν την ανατρεπτική τους ιστορία και να κόψουν την ανάσα μας…

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.

Μαριλένα Ράδου: Οι «Παγιδευμένοι», η κατάψυξη ωαρίων και η δικαστική περιπέτεια!

Η όμορφη «δικαστίνα», Μαριλένα Ράδου, που φέρνει τα πάνω-κάτω στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show» για την πορεία της και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωή της.

Όπως εξομολογήθηκε, όταν ήταν μικρή δάγκωνε… τα άλλα παιδάκια και σε γενικές γραμμές ήταν πολύ ζωηρή κι αντιδραστική!

Στη ζωή της έχει βρεθεί αντιμέτωπη με δύο ψυχοσωματικές ασθένειες και κάποια στιγμή άρχισε να χάνει τα μαλλιά της. Από τότε όμως βλέπει τα πράγματα τελείως διαφορετικά και προσπαθεί να είναι πιο χαρούμενη. Συγκεκριμένα είπε: «Έπαθα αλωπεκίαση κι έρπητα ζωστήρα. Είναι αυτοάνοσα. Την αλωπεκίαση όταν την έπαθα, ήμουν σε έντονη περίοδο στενοχώριας και στρες. Τον έρπητα ζωστήρα τον έπαθα, αφού ηρέμησα. Η τάση κι η στάση μου είναι πολύ θετική κι ανάλαφρη από τότε».

Η Ράδου μίλησε για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά κι έχει ακολουθήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων: «Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά. Ενεργοποίησα το plan B, έκανα κατάψυξη ωαρίων για να έχω ένα backup εάν δεν έρθει. Επειδή ήθελα από όταν με θυμάμαι να κάνω τρία παιδιά και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, για αυτό το έκανα. Είναι και δική μου ευθύνη όχι μόνο της μοίρας.

Θα μπορούσα να κάνω μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν το έκανα σώνει και ντε να το χρησιμοποιήσω αλλά θα ήθελα να έχω επιλογή. Το κόστος είναι περίπου 2.500 χιλιάδες ευρώ και διαρκεί για δέκα χρόνια. Προφυλάσσονται στο μαιευτήριο, η διαδικασία διαρκεί δύο εβδομάδες.

Κάνεις κάποιες ενέσεις από το φαρμακείο και δεν είναι καθόλου επίπονο. Η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά όταν πας να κάνεις την κατάψυξη ωαρίων. Εγώ δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη ούτε 50 ευρώ και το έκανα για να βάλω αυτό τον στόχο που θα μου εξασφαλίσει μελλοντικά την επιλογή αυτή, νιώθω πολύ ωραία», δήλωσε για την απόφαση της.