Παίκτρια του περσινού Survivor & o σύντροφός της στο video clip του Γιώργου Στεφάνου

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιανουαρίου 2023 22:17

Ο Γιώργος Στεφάνου γοητεύει με το νέο του single «Δυο Καρδιές», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό video με συμπρωταγωνιστές – έκπληξη.

Το video του «Δυο Καρδιές», που γυρίστηκε σε location της Αθήνας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Alex Κωνσταντινίδη, είναι η εξιστόρηση μίας ιστορίας υπέρτατης αγάπης, καθώς ο πρωταγωνιστής δίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά την καρδιά του σ’ εκείνη που αγαπά.

Εκτός από τον Γιώργο Στεφάνου, που αφηγείται μουσικά την ιστορία μέσα από το τραγούδι του, στο video συμπρωταγωνιστεί ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ο Γιώργος Καβακάκης, με περγαμηνές στο διεθνές modelling και η Πελαγία Καζολέα, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο περσινό «Survivor».

Πελαγία Καζολέα: Το πανάκριβο δώρο που της έκανε ο σύντροφό της μετά την επιστροφή της από το Survivor

Η Πελαγία Καζολέα είχε αποχωρήσει από το Survivor. Κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, την περίμενε με ανοιχτές αγκάλες ο σύντροφό της, Γιώργος Καβακάκης. Ο οποίος όσο η Πελαγία ήταν στον Άγιο Δομίνικο τη στήριζε πολύ.

Έτσι, λοιπόν η Πελαγία Καζολέα θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς ακόλουθούς της το δώρο που της έκανε ο σύντροφός της μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, η Πελαγία Καζολέα δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται να περπατά μαζί με τον σύντροφό της.

Ενώ εκείνος της κρατάει τα μάτια κλειστά για να την προετοιμάσει για το δώρο της.

Η Πελαγία μόλις έφτασε στο σημείο που ήταν το δώρο, αντίκρυσε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα, είχε τυλίξει με μια κόκκινη κορδέλα!