Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω χάσει δουλειά γιατί δεν άλλαξα το όνομά μου»

31 Οκτωβρίου 2021 16:15

Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω χάσει δουλειά γιατί δεν άλλαξα το όνομά μου»

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής, από το ξεκίνημά της μέχρι και την βράβευσή της στο Βερολίνο από την Κέιτ Μπλάνσετ.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται», δεν είχε καμία στήριξη από τους δικούς της, όταν ξεκίνησε να ασχολείται με το θέατρο.

«Το έκανα κρυφά στην αρχή. Ήταν λίγο δύσκολο να πείσω τους δικούς μου.

Όσο ήμουν στην σχολή, δούλευα κιόλας και μπόρεσα να την τελειώσω», αποκάλυψε η Παναγιώτα Βλαντή για τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Για την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της, εξήγησε πως ήταν η βράβευσή της από την σπουδαία ηθοποιό του εξωτερικού, Κέιτ Μπλάνσετ.

«Στο Βερολίνο μου είχαν δώσει το βραβείο η Κέιτ Μπλάνσετ και η Τζούντι Έβανς».

Στην αρχή της καριέρας της, όπως είπε, κάποιοι προσπάθησαν να της αλλάξουν το όνομά της, αφού θεωρούσαν το «Παναγιώτα» όχι και τόσο καλλιτεχνικό. Όμως, εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Μου ζήτησαν να αλλάξω το όνομά μου, όμως δεν μου άρεσε. Δεν ήθελα να το αλλάξω.

Μου στοίχισε βέβαια αυτό, δεν έκλεισα την δουλειά. Μου είπαν ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, αν δεν αλλάξω όνομα».

Μέσα σε όλα, η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο της στην Ύδρα και τον σύζυγό της:

«Δεν είχα ονειρευτεί κάτι. Έλεγα ότι αν είναι να έρθει, ας γίνει με αυτόν τον τρόπο. Μόνο έτσι θα παντρευόμουν, δεν ήθελα κόσμο.

Ήθελα να γίνει κρυφά, να το ζήσω όπως το είχα στο μυαλό μου. Ο γάμος δεν κλείνει τίποτα, τίποτα δεν ολοκληρώνεται με αυτόν.

Απλά υπάρχει μια απίστευτη ευτυχία και ένα πάθος. Αν δεν ήταν ο Γιάννης, δεν θα είχα παντρευτεί. Εκείνος με έκανε να θέλω τον γάμο».