Παναγιώτα Βλαντή: Έκκληση για τα ψεύτικα προφίλ TikTok με το όνομά της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Ιουλίου 2022 19:45

Έκκληση στους ακολούθους της στο instagram απηύθυνε η Παναγιώτα Βλαντή ζητώντας να κάνουν αναφορά σε δύο ψεύτικους λογαριασμούς στο TikTok που φέρουν το όνομά της.

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή. Η ίδια ενημέρωσε τους followers της μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Το πρωί της Τετάρτης «ανέβασε» story, στο οποίο φαίνονται δύο λογαριασμοί στο TikTok με το όνομά της, και έγραψε:

«Καλημέρα! Αυτά τα δύο προφίλ δεν είναι δικά μου. Δεν έχω Tικτοκ. Μπορείτε να βοηθήσετε να κλείσουν κάνοντας αναφορά».

Να σημειωθεί πως πρόσφατα, θύμα απάτης είχε πέσει και η Μαρία Κορινθίου, η οποία έκανε επίσης δημόσια έκκληση στα προφίλ της στα social media, ώστε οι ακόλουθοί της να ενημερωθούν σχετικά και να αντιμετωπιστεί το ζήτημα.

Από εκεί και πέρα, παλαιότερα η Βλαντή μίλησε στην κάμερα του MEGA και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον λόγο που πήγε στη σχολή υποκριτικής. «Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου. Στην αρχή έλεγα θα μπω στη σχολή για να μάθω να μην ντρέπομαι.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με οδηγήσει κάπου αλλού. Το ήθελα αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή, που φοβόμουν να το σκεφτώ. Σιγά σιγά άρχισα να ανοίγω κι αυτό άνθισε.

Είχα πει στον εαυτό μου ‘πρέπει να πετύχεις’. Ήθελα να πετύχω και για εμένα και για τους γονείς μου.

Ήθελα να τους πω ‘ορίστε που δεν με αφήνατε’», είπε η Βλαντή.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τη φωνάζουν «σπασικλάκι» γιατί διαβάζει πολύ τους ρόλους της και δεν θέλει να αλλάζει το σενάριο.

Σε άλλο σημείο, τέλος, η Βλαντή ανέφερε: «Στην προσωπική μου ζωή ποτέ δεν έψαξα για το τέλειο, γιατί δεν υπάρχει. Το τέλειο είναι και βαρετό.

Ήθελα έναν άντρα που θα με κάνει να ερωτευτώ και να είμαι καλά. Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε την κατάλληλη στιγμή τον άνθρωπό μας.

Μπορεί αν γνώριζα νωρίτερα τον άντρα μου να μην ήμασταν μαζί».